Heti horoszkóp 2014 december 22-től 2014 december 28-ig

Rovat

Megosztás

Íme, a karácsony szeretetteljes hetének horoszkópja. Olvassátok, okuljatok, öleljétek meg egymást! Mindenkinek boldog, békés ünnepeket kívánunk!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

A héten mindenkinek mutatnál egy szép, középső ujjat, és a suttogás sem az erősséged? No para! Mindenki meg fog lepődni, de cseppet se törődj vele, nem lehetsz mindig te a nyugodt bárányka. Az elmúlt hetek feszített tempója, a visszafojtott feszültség kitör belőled, már ne akard visszafogni, különben ki fogsz pukkadni. Kedden már engedd el ezt az évet: pihi, süti, kakaó. Majd januárban!

Szerelem

Mutasd ki, amit érzel! Hangosan, halkan, kedvesen, kevésbé kedvesen. A csillagok ezen a héten simogatják a lelked, és azt magyarázzák, hogy esélyed van a szerelemre!

HALAK február 20-tól március 20-ig

Érzelgősség, romantika, odaadás? Számodra ismerősen csengő szavak. A karácsonyi hangulatban még jobban előjönnek belőled a pozitív tulajdonságaid, egyszerűen olyan cuki leszel, hogy mindenki bele akar majd halni. A héten előfordulhat, hogy sok dolgod közepette mindenki más csak egy suhanó hajkoronát fog látni belőled, de sosebánd. Dolgod végeztével megtalálod a harmóniát.

Szerelem

Egyedülállóként szomorkás lehet a hangulatod, de ilyenkor gondolj arra, hogy másoknak szüksége van arra a sok szépre, amit te adni tudsz nekik. Szóval fel a fejjel, és osztogasd bőkezűen a szereteted! Meg fog térülni, ne aggódj.

KOS március 21-től április 20-ig

Sok öröm és boldogság, és egy kis pikantéria: ezek várhatóak a héten. Átgondoltad, eltervezted, minek és hogyan kéne történnie, de simán a feje tetejére állhat minden. Ne ess kétségbe, így is jó lesz! Úgy érezheted, hogy bár mindenki számára eljött a pihizés, te még mindig izzadtan futkosol a mókuskerekedben. Ez az érzés akkor szűnhet meg, ha elfogadod, hogy még gondolnod sem kell másra, ami kötelesség: próbálj meg lazítani!

Szerelem

A szerelemben ugyanúgy kapsz meleget, hideget. Igyekezz azon, hogy a reakcióid ne legyenek túl hirtelenek, és gondolj bele, hogy másnak is húzós volt a karácsonyi készülődés. Egyél, igyál, aludj, és a szíved megtelik békével!

BIKA április 21-től május 20-ig

Öröm és boldogság! De jegyezd meg, ha keresed a bajt, megtalál és bekebelez. Vénusz és Merkúr a heti legjobb jóbarátaid, szórják rád a felemelő hangulatot, tehát a feladatod annyi, hogy lubickolj benne. Fókuszálj a jóra. Ha ezt teszed, az ünneped kiegyensúlyozott, békés és szeretetben gazdag lesz.

Szerelem

Az, hogy neked lételemed a nyugi és a biztonság, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy a szerelmed is csak erre vágyik. A megszokás unalmat is jelenthet, emiatt parázs vitáitok lehetnek. Találj ki valami izgit! Ha egyedül vagy, használd ki az apróbb flörtöket, és mehet az ereszdelahajam.

IKREK május 21-től június 21-ig

Eleged van mindenből? Érthető. A Hold nő-növöget, kézenfogja az energiáidat, és húzza magával! Nyugodtan mondd ki, hogy mindened tele van a rutinfeladatokkal, a hajtással. Karácsony, evési rohamok: kifejezetten érdeklődsz a fincsi falatok után, pláne, ha közben valakivel halkan megbeszélheted a problémáidat.

Szerelem

Húúha, decemberben durván megrohamoztak a hódolók. Ezen a héten sem lesz másképp, de vigyázat, ne dőlj be mindenkinek! A szép szemek, a csókos szájak még nem jelentenek komoly szándékot, és persze, könnyű elcsábulni, de utána lesz egy csomó könnyes, mosnivaló párnahuzat.Ha van valakid, és van lehetőségetek utazni, uccuneki!

RÁK június 22-től július 22-ig

Számodra ez tényleg a szeretet hete, nincs itt se csalás, se ámítás. A Hold keblére ölel, és energiát küldd, meg csomó kreatív ötletet, amit végre nem az iskolában, a munkában kell kamatoztatnod. Mindössze annyit kell eldöntened, hogy rózsaszín vagy barack legyen a muffin teteje?

Szerelem

Olyan cuki vagy, hogy mindig a kedvesed kedvére szeretnél tenni, de ezen a héten kicsit kevesebbet legyél édi, mert a vége az lesz, hogy magadra nem marad semmi időd. Adni és kapni: csak akkor működik, ha a kettő egyensúlyban van! Ha éppen egyedülálló vagy: lehet, hogy a héten megismersz valakit, de rajtad áll, hogy barátság vagy szerelem lesz belőle.

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Na, ezen a héten te leszel a társaság középpontja. Kilószám születnek a kezed alatt a süte-és pitemények, sós rágcsálnivalók, sütés közben pedig még vicceket is lesz energiád mesélni. Néha hallgass el egy picit, és figyelj befelé, hátha magadnak is van valami mondanivalód.

Szerelem

Alakulófélben lehet valami, ami romantikus is, meg csillog is, de ha megkapargatod a felszínt, lehet, hogy alatta nincs olyan sok csillámpor. Ne vedd egyértelműnek, hogy a másik ugyanazt érzi, amit Te. Ha van valakid: foglalkozz vele többet. Szeretné.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Teljesen kimerültél, és csak annyit szeretnél, hogy hagyjon mindenki békén, miközben nyugiban eszegeted a bejglidet. Oké, főnök, megértettük! Lazíts csak kedvedre. Ha sikerül, utána tündérbogyó leszel, és mindenkinek kellemes pillanatokat fogsz szerezni.

Szerelem

Húha, valakit nem lesz könnyű elviselni a héten. A kötekedés szobra leszel, előre nyújtott, vádló mutatóujjal. Próbálj elszámolni háromig, mielőtt kinyitod a szádat, és megmarad a párkapcsolatod. Aztán bújjatok össze a fa alatt, és minden rendbe jön.

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Nagyon királyul pörögtél az elmúlt időszakban, mindent elintéztél, a feladatok végére értél. Mindezt azért, mert tudtad, hogy a karácsony hetét lustipistizéssel töltheted. Egy, kettő, három, kezdheted is!

Szerelem

Mantra a hétre: ne kapkodj, gondold át! Jöhet valaki, akivel régen kacsintgattatok egymásra, és lehet, hogy ráléptek a sárgaköves útra. Ha van valaki, léégyszi, legyél vele türelmes, és szánj rá időt. A romantikához szükség van arra, hogy néha együtt legyetek.

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Folyton mosolyogni van kedved a héten, úgyhogy tuti, hogy zsizsegni fognak körülötted az emberek. Ne engedd, hogy olyan csacskaságokkal rontsák a kedved, mint “feladat”, “munka”, stb. Szánd rá ezt az egy-két napot, hogy úgy istenigazából kipihend magad!

Szerelem

Fura módon ezen a héten benne lesz a mehetnék a fenekedben. Hát mozdulj ki, táncizz, szórakozz, flörtölj! Igényed lesz az otthoni pihire is, ha van barátod, vele élvezd ki a nyugis perceket egy romantikus film társaságában 🙂

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Mint mindig, most is te akarsz lenne a legkirályabb a gáton. Neked lesz a legszebb mézeskalácsod, a legcsillivillibb karácsonyfád –  és ez teljesen rendben van. Arra figyelj oda, hogy a nagy hajtásban is találd meg a békét, ami miatt tulajdonképpen nekiálltál az egésznek!

Szerelem

Ha van valakid, lehet, hogy pont ezen a héten jöttök rá, hogy váltani kéne. Ha így lesz, ne keseredj el, igazából baromi gyorsan túlteszed magad rajta. Pozitív személyiséged révén rájössz arra, hogy az élet kihívások és izgalmak tömkelege, és semmi más dolgod nincs, csak újra bedobni magadat a vadászatba 😉

BAK december 23-tól január 20-ig

A héten kedves leszel, mint egy kis muffin. Élvezed az ünnepet, a sütiket, a kajákat, még a rokonokat is. A beszélgetéseket feldobod a kedvességeddel. Az életedben feltűnhetnek olyanok, akiket évek óta nem láttál, szóval jusson eszedbe: semmi nem történik véletlenül!

Szerelem

Érzelmek, érzelmek, érzelmek. Azt sem tudod, honnan jönnek, de csak áradnak belőled kifelé. Nyilvánvaló, hogy a szerelmi életedre ez elég jó hatással lesz: ha a barátod-barátnőd kapja, kivirágzik tőle, ha szingli vagy, mindenki élvezi. Köszönjük 🙂

 

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta