Heti horoszkóp 2015. április 20-tól 2015. április 26-ig

Rovat

Megosztás

A tavaszi fáradtság megérkezett, akinek nehezére esik reggelente kinyitni a szemét, fel a kezekkel! Kitartás, már csak pár hét, és vége a félévnek, az érettségi előtt állókat pedig nem szeretném stresszelni. Jöhet a hét horoszkópja.

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

A héten sikereket érhetsz el mindenféle téren, de egy a tuti: csak TE, egyedül, minden segítség nélkül. Menj előre a kis utadon, de ne számíts arra, hogy ez egy társas szórakozás lesz!

Szerelem

Lehet rá esélyed, hogy a héten a szerelem valamit alkot körülötted, de annyira makacs vagy, hogy lehet fel sem tűnik. Koncentrálj inkább a többi dologra, majd jövő héten leszel szerelmes.

HALAK február 20-tól március 20-ig

Nő a Hold, ettől tele vagy energiával, ettől pörögsz, mint egy kis búgócsiga. Hajrá!

Szerelem

Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, amit a kedvesed picit kevésbé értékel, mint amennyire lehetne. Próbáld picit nyugodtabban előadni neki, és minden rendben lesz.

KOS március 21-től április 20-ig

Örülj neki, hogy kapsz egy kis nyugit a csillagoktól! Használd ki, és gondold át, hogy mi a teendőd a következő pár napban. Szuszaaa!

Szerelem

A harmóniát értékeld, a melletted levő is értékelni fogja. Nyugis beszélgetés, csábos pillantások, vállakra hajtott fejek? Adjátok meg a módját!

BIKA április 21-től május 20-ig

Keddig húzhatod az időt, tovább nem. Aztán cselekedj! Igazából már neked is nagyon viszket tőle mindened, csak játszod, hogy lusta vagy. Ne már!

Szerelem

A héten sehova nem jutsz, ha magányos farkas vagy. Embereld meg magad, és menj oda ahhoz, aki tetszik! Hello, mi újság?

IKREK május 21-től június 21-ig

Nem minden arany, ami fénylik. A héten ezt úgy fogadd meg, mint még soha semmit. Valamiért át akarnak verni. Valahogyan. Légy résen.

Szerelem

A szerelem terén is kaphatsz ígéreteket, aminek bárcsak ne hinnél. Próbálj két lábbal maradni a földön.

RÁK június 22-től július 22-ig

Tele vagy energiával, amit folyton pótol a Holdacska, ettől meg sem állsz, emiatt féltékenyek rád, sokan. Egye fene, rá se ránts, üsse kő.

Szerelem

Hát, a héten nem lennék a szerelmed. Mindenre lenne idő, csak rám nem, és sírdogálhatnék otthon egész álló nap. Ha lemegy a hét, pótold a romantikát!

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Sok minden szeretne megakadályozni a héten, sok sok mindenben. Te pedig, akár egy szuperhős, a neked csapódó akadályokat könnyedén lerázod magadról, és töretlenül haladsz előre!

Szerelem

A szerelemben sajni ez annyira nem igaz. De ne keseredj el, a héten nem is lenne rá időd. Ha lenne valakid, olyan lenne, mintha nem lenne, érted 😀

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

A héten mérlegelj. Mi az, ami még belefér, és mi az, ami már sok? Ne vállalj el mindent csak azért, hogy jófej legyél.

Szerelem

Péntektől szánd rá az időt arra, akit szeretsz. Ebben is kell ám a harmónia és az egyensúly!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Na! A sok stressz után végre visszatalálsz ahhoz az énedhez, akiért oda kell lenni: a sziporkázó, kedves, okos, bölcs énedhez. Mindenki körülötted tolong, Te pedig szórod jó tanácsaidat.

Szerelem

Csak a szerelem nincs a közeledben. De sebaj! Ha így folytatod, megint hosszú sorok fognak állni az ajtód előtt.

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

A hét megfelelő arra, hogy a régi, befejezetlen ügyekről lesöpörd a port, és újragondold őket. Csak azért, hogy juss jóra, ne legyenek félbehagyott dolgok az életedben.

Szerelem

Pénteken alaki át akar verni. Vagy legalábbis gondol rá. Ne hagyd magad, légy résen!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Merkúr és Szaturnusz: két legjobb jóbarátod! Egyengetik az utad, segítenek a célokban, megtanítanak kommunikálni. Ügyesen, okosan!

Szerelem

Ha most keresnéd életed párját, hagyd nyitva az ajtód, mert simán besétálhat rajta a kedves. Vedd komolyan!

BAK december 23-tól január 20-ig

A földön járás képessége most nagy hasznodra lesz: valaminek az alapjait teremted meg a héten. Ügyes vagy, ne engedd magad eltéríteni a céljaidtól!

Szerelem

Úgy érzed, hogy a szerelemben is mókuskerékben körözöl. Csak belülről tűnik ám olyan vészesnek, picit állj meg, és emelkedj fel!

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta