Heti horoszkóp 2015 január 26-tól 2015 február 1-ig

Rovat

Megosztás

És íme, a február! Zimankóban, hóban, fagyban, latyakban. Ha eleged lett a tavaszodó januárból, az éppen-hogy-elkezdődött-az-év-hagyjatok-békén hónapjából, hát az év másodikja csábosan integet feléd. Heti horoszkóp, tégy csodát!

Mindenki szerelmi horoszkópjához előre csatoljuk:

Ha még csak álmodozol az igaziról, vagy csak szeretnél egy nagyot bulizni, gyere el február 14-én a Király utcai Gödör Klubba, a Középsuli.hu Szerelempartyjára!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Elveid, azok vannak. Hű vagy hozzájuk, ez is oké. Mindig neked van igazad, na EZ már nem oké! Kicsit elveted a sulykot, és ahelyett, hogy másokra is figyelnél, csak  a saját buksidat paskolod. Ebből kifolyólag a héten parázsló vitákban lehet részed. Ne mondd, hogy mi nem mondtuk!

Szerelem

A héten ne a kristálytiszta érvelési módszereddel próbáld megoldani a párkapcsolatod problémáit. Egy apró figyelmességgel, ami azt sugallja, hogy szerelmes vagy, sokkal többet érhetsz el. Ha egyedül vagy, jó hír: Vénusz néni a kegyeibe fogad, és a változás szelét hozza!

HALAK február 20-tól március 20-ig

Hm. A pletykákban ne vegyél részt a héten, ha lehet. Sokkal rosszabbul jönnél ki belőle, mint ahogy gondolod. Ha vannak kicsinyes emberek a környezetedben: nyújtsd ki rájuk a nyelved! Ezek a piti bosszúságok egyáltalán nem kellenek a hetedbe. A végén még feltűnik valakinek, hogy milyen jó egy fej vagy!

Szerelem

Az önbizalmad mintha kiszivárgott volna a füleiden keresztül. Erre Te azt várod, hogy a kis barátod, barátnőd adja neked vissza. Persze, ez érthető, de ha Te nem bízol magadban, hogyan várod ezt el mástól? Mantrád: szeretem magam, szeret a párkapcsolatom!

KOS március 21-től április 20-ig

Valami régi, csúnya, rossz dolog napirendre kerül. Ettől nincs jó kedved. A suli az őrületbe kerget, a barátaid idegesítenek, a családod bár meg se szólalna. Szegénykénk. Együtt érzünk veled, ugye tudod.

Szerelem

A szerelmi életeden határozottan dolgozol, talán ez tartja benned a lelket a héten. Ha van kiért, akkor azért, ha meg nincs, akkor azért! Tudod, mit üzennek a bolygóbarátaid? Ne alkudj meg! Bízz magadban, akármi van.

BIKA április 21-től május 20-ig

Valamin nagyon változtatni szeretnél az életedben. Suli, munka, ilyesmi. A héten hozhatsz komolyabb döntéseket, képzeld, megvan az esélyed arra, hogy jól sülnek el a dolgok. Mindenesetre hallgass az ösztöneidre! Plusz: az okos ember mások hibájából tanul. Tégy így, de legalább kétszer ne lépj bele ugyanabba a k**iba.

Szerelem

A hét elején megvilágosodsz. Hirtelen észreveszed, hogy mik azok a dolgok, amiket teljesen elrontottál a szerelem terén. Ezzel együtt azt is észreveszed, hogy mi az, amihez viszont nagyon értesz! Szóval, a fegyver a kezedben, mindent bele!

IKREK május 21-től június 21-ig

Feladatok. Dögivel. Azt sem tudod, hol a fejed. Előnye? Röppen az idő – észre sem veszed, és már jövő hét van. A hétvége jó lesz: lehet, hogy végig is alszod az egészet 😀

Szerelem

Kevés idő az érzelmekre – felhők, fellegek, viharok várhatók. Ha van valakid. Ha nincs, és van lehetőséged kimozdulni, ne szöszmötölj! Minden, ami picit más, mint a megszokott, jól jön. És ne legyél önző. Azt is mondják a csillik.

RÁK június 22-től július 22-ig

A suliban, munkában olyan elkötelezett vagy a héten, mintha az életed múlna rajta. Oké, mi nagyon pártoljuk az erőfeszítéseket, csak így tovább! Egy darab valaki van, akire hallgatsz, ha belesusogja a füledbe, hogy “íízi”. Na, ki az?

Szerelem

A suttogó? Lehet, hogy picit komolyabb, vagy régebb óta húzódik, mint amit szeretnél bevallani magadnak. Mielőtt bármi is történne, jó lenne végiggondolnod a saját korlátaidat. Mi az, ami neked belefér, mi az, ami nem? Jobb, mint arccal a földre esni.

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Pénzecske áll a házhoz a héten! Najóó, nem biztos, de a bolygók dörzsölgetik neked a kezüket. Történhet valami olyan dolog, ami alapesetben nem mozdítana ki a stabil oroszlán-pozíciódból, de most hajlandó vagy a kompromisszumokra. Ügyesen, okosan!

Szerelem

Upsz. Nem jó kilátások. Van valakid? A hét végére lehet, hogy nem lesz. Ha szeretnéd, hogy legyen, legyél kicsit kevésbé Oroszlán. Érezd át a másik problémáját is! Értsd meg, hogy mit akar azzal kifejezni, amit kimond. Persze, ehhez ő is kell. Kell a türelme irántad.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Te, nem  vagy egy kicsit rámenős? Ha igen, az baromi jó! A héten pont ez kell. Emellett legyél szelíd is meg simulékony is (ha ezt a hármat összehozod, kapsz egy ötöst), és sikerül az a lehetetlen, amiről eddig álmodni sem mertél. Elég titokzatos tanácsok, hát fogadd meg őket!

Szerelem

Ha valami nem működik, el kell engedni. Sajnáljuk. Nehéz, de a változástól nem kell félni. Aztán elég is a közhelyekből (amik ettől még teljesen igazak!), és csak annyit mondunk, hogy: Szerelemparty!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Kérünk szépen, a héten ne legyél érzékeny. Különben a gonoszok eltaposnak, mint egy kis bogarat. Elég drámai lenne 😀 Ilyentől nem is kell igazából tartanod. De amit mondtunk, megmondtuk: keményítsd magad! Ja, és nézz szembe a félelmeiddel.

Szerelem

Valami kis titkos affér van a levegőben. Érzed az illatát? De figyi, ismered azt a mondást, hogy házinyúlra nem lövünk? Nem illik. Okosan mérlegelj (hehe), nehogy a legrövidebbet húzd még a végén.

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Picit talán lazábbra vetted a dolgokat az elmúlt héten, de itt az ideje újra felpörgetned magad. Sok a tennivaló, de ne ijedj meg tőle. Szerencsét is kapsz a hétre. Amit megtehetnél: foglalkozz picit többet a családoddal.

Szerelem

Ha van valakid, a szemedre vetheti, hogy milyen keveset vagy vele. Magyarázd meg neki, hogy a kapcsolatoknak jót tesz a távolság is, a hiány érzete felpezsdíti a véreteket! Skorpióként pedig igenis szükséged van a magányra, amiben gondolkodhatsz s elmélkedhetsz.

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Ha van valami kis bizniszed mással, legyen az egy iskolai feladat, a veled dolgozókkal legyél kicsit figyelmesebb. Ha változtatsz a terveken, szólj nekik időben, ne lepődjenek meg. A héten figyelj arra, hogy mindig felkészült és megfontolt legyél.

Szerelem

Van valakid, de az a valaki nem is az, akit szeretnél. Mellette van még valakid, akit sokkal jobban szeretnél. Uccuneki, legyél bátor, vess véget a nyűgös kapcsolatodnak, mert ez így nem is korrekt. Te is meg fogsz könnyebbülni, meglásd.

BAK december 23-tól január 20-ig

A héten nem vagy egy energiabomba 🙂 Lesz ez még így se. Arra figyelj azért, hogy a lustaságod ne legyen túl feltűnő. Azok, akik nem kedvelnek, kiszagolják, a végén pedig még előnyt kovácsolnak belőle.

Szerelem

Eddig nem volt senkid? Most valaki leterít. Mindenhogyan. Mintha fejbe kólintanának. Sok sikert hozzá 🙂 Azért a lila ködön keresztül néha tekingess kifelé is. Ne aggódj, helyette gondolkodj (ha tudsz).

Ja, és: Szerelemparty! 😉

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta