Íme a hat legszexibb női X-Faktoros versenyző

Rovat

Megosztás

A Középsuli.hu összeállította a legszexibb X-Faktoros női versenyzők listáját. Nálunk nemcsak a külső számít, hanem a természetesség, a megjelenés, a szerénység és az adakozó hajlam is plusz pontot jelent. Mindezek mellett úgy gondoljuk, a sportolás is szexivé tesz! Lássuk hát a listát:

Janicsák Veca


 Veca a pasik szerint egy igazi nő. Rendkívül jó alakja van, mosolygós, kedves, ráadásul a hangja is elképesztően dögös. Emlékeztek még, hogy mekkora őrjöngés volt a nézőtéren a „Most múlik pontosan” című Quimby-szám eléneklése után?

20130223-a-dal-janicsak-veca

Wolf Kati
Kétgyermekes, csupa szív anyuka, királynői kiállással. Nem kérdés, Wolf Kati tud valamit. Ha megjelenik a színpadon, mindenki csak rá figyel. Az is megemlítendő, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon is rengeteg új magyar és külföldi rajongót szerzett magának.

Eurovision Song Contest - First Semi Final

Danics Dóra
Ki ne ismerné a laza, bombasztikus hangú és lenyűgöző kiállású Danics Dórát? A 2013-as X-Faktor győztese, a magyarországi X-Faktor első női győztese nemcsak az éneklésnek él, imád sportolni is (szerkesztőségünk tagjai közül többen is láttuk a Margitszigeten futni, szóval igazak a hírek).

danics_dora_felallt_a_padlorol

Antal Timi
Az X-Faktor harmadik szériájának második helyezettje bebizonyította, hogy nem csak a hangja, de a szíve is a helyén van. Saját szülinapján jótékonysági koncertet szervezett más X-faktoros kollégákkal, a beugrókból származó pénzt pedig egy beteg kisgyermeknek ajánlották fel. Respect, Timi!

img_8190

Muri Enikő
Nemcsak Antal Timi, de a drámai megjelenésű és mesés hangú Muri Enikő is örömmel jótékonykodik. Karácsonykor csatlakozott egy jótékonysági akcióhoz, amelynek célja a rászorulók támogatása.

muri_1_

Tóth Andi
A 2014-es X-Faktor győztese, Tóth Andi is bekerült a toplistánkra, mivel díjazzuk a természetességét és a szerénységét. A szépség még csak most kezdi pályáját, de a közönség kedvence maradt a műsor után is. Csak így tovább, Andi!

image_10167609_16-9

Íme a hat legszexibb X-Faktoros női versenyző!
A felsorolt versenyzők közül melyiknek adnád az első helyezést?

 

Kép: meszarosmartonblogja.hu, life.hu, ezdurva.hu,noihirek.hu, femina.hu, rtl.hu, xfaktor.org

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta