Heti horoszkóp 2015 március 23-tól 2015 március 29-ig

Rovat

Megosztás

Bolttalan vasárnapok, mínusztalan nappalok, március negyedik hete! Lassan indulunk kifelé a friss tavasz hónapjából, közeledik az érettségi (oké, ez gonosz volt), mindenkinek helószia, jöhet a heti horoszkóp(ia).

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Kicsit stresszes leszel a héten. Sajnálunk. Az idegeskedés nem akadályoz abban, hogy a kötelezően letudnivalókat megcsináld, csupán abban akadályoz, hogy aludj. Citromfű-tea.

Szerelem

Na igen, a stressz itt sem jó ám. A kis kedvesed azt hiszi, hogy mindent elront, pedig csak minden miatt őt gorombolod le. Ha nincs kedvesed, a héten max kacsintásokra futja.

HALAK február 20-tól március 20-ig

A héten beúszik hozzád egy kis máni, és erre azt hiszed, hogy az összes boltot fel kell vásárolnod. Ne tedd! Pakolássz félre valamennyit, ki tudja, lesznek szűkösebb hónapok, napok.

Szerelem

Minden sínen van, ettől boldog vagy, mások is, reméljük, de legalább egy ember még rajtad kívül. A madarak nektek csiripelnek, andalogjatok a fák között!

KOS március 21-től április 20-ig

Kreatív vagy és pörögsz, mint egy körhinta. Teszel-veszel, senki nem állíthat meg a kis dolgaidban. Hajrá, legyél hasznos tagja a közösségnek!

Szerelem

Ha van valakid, most mindketten örülhettek a tavaszi napsugaraknak: a kis cukik visszasütik a bizsergést a kapcsolatodba. Ettől úgy érzed, hogy ismét lila köd vesz körül. Juupiii!

BIKA április 21-től május 20-ig

Bika vagy! Hétfőn úgy kelsz, hogy amint kiteszed a lábad a paplan alól, az első hideg-kirázás után már pattansz is valami tennivalót keresni. Energia, hurrá!

Szerelem

Túlteng benned a romantika. Ha van kivel játszani ilyet, az marha jó, főleg a másiknak, mert egy édi-lédi vagy vele. Gyertyák is jöhetnek meg virágok is. Ha egyedül: nézz egy filmet, vagy vidd el egy barátodat a moziba 😉

IKREK május 21-től június 21-ig

Valamiért nagyon izgultál az elmúlt időkben az anyagi helyzeted miatt. Nyugi, ez most pozitív irányba változik, amitől megnyugodhatsz, és ettől kedves is lehetsz!

Szerelem

A hangulat kicsit forróbb a kelleténél közted és a phárod között. Veszekedések, hajtépések, satöbbi. Ha egyedül vagy, akkor egy barátod lehet az, akivel összezörrentek. Kitartás.

RÁK június 22-től július 22-ig

Az van, hogy Te most egyben kapod a szerelmet és a többit, ugyanis az történik, hogy a szerelmeddel csináltatok valami jót, pályáztatok valahova, vagy indultatok valami versenyen, mindegy is, a lényeg: a héten jön a jó hír, szóval gratu, ettől mindenki boldog! 😉 Ha szinglédó vagy: a héten jön a szerelem!

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Mivel most minden gondolatod a friss tavaszi illatokon jár, amik egyebeket is beindítanak benned, a suliban vagy munkában kicsit elmélázol néha, amivel a “főnökök” nem tudnak mit kezdeni. Szedd össze magad, csak egy picit, hogy ne szúrj szemet 😉

Szerelem

Szóval igen, ha nincs szerelmed, most van vagy 500. Végigsétálsz valahol, és mindenki csak téged szeretne, nyammnyamm. Imádod a tavaszt! Ha van valakid, akkor sokat vagytok a szobában. Pedig kint süt a nap. Khm.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Tervek, tervek, tervek. A legfontosabb progid a hétre. Nagyon jó vagy benne, mindent kidolgozol az utolsó részletig. Ez jó, de azt kalkuláld bele, hogy az élet kiszámíthatatlan, és igenis, tartogat meglepetéseket!

Szerelem

Szerelem, szerelem, szerelem. Ketten vagy egyedül, de mindenképpen szép hétre számíthatsz szerelmi téren. Vagy sok figyelem a meglévőtől, vagy újkeletű figyelem az áhítottól.

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Suli: pipa! Munka: pipa! Ne stresszelj, mindennek megvan a maga helye és ideje. A nagymamák imádták ezt tanítani, és mennyire igazuk volt!

Szerelem

Valami miatt féltékeny vagy a héten: vagy a pasidra nyomul rá valaki, akinek nem kéne, vagy a kiszemelted fordít nagyobb figyelmet valakire, aki nem Te vagy. Hát igen. Az életben vannak nehézségek.

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Nyugalom, minden téren. Valamire vársz. Mintha jönne valami fontos, amiről még nem is tudod, hogy mennyire megváltoztat majd mindent.

Szerelem

Kisebb összezörrenések is előfordulhatnak, amit kezeljetek egy kávéval, ami fölött lehet beszélgetni. Aminek pedig lesz értelme, mert így kiderülhet, hogy néha, persze nagyon néha, neked is kell változnod.

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Suliban, munkában: kedvező fordulatok. Egy munka, feladat, amivel régóta szenvedtél, most végre elérkezik a végső szakaszba. Még egy pici energiát fektess bele!

Szerelem

Mindegy, hogy van-e melletted valaki, Te lángolsz a szerelemtől, amit mindenkire átragasztasz. Ez marha jó, főleg, ha az az ember sütkérezik a fényében, aki amúgy is melletted van 😉

BAK december 23-tól január 20-ig

Hűha, a csillagok pozitív dolgokat jósolgatnak neked a hét közepétől. Valaki mindenképpen szeretne téged megtanítani arra, hogyan kell a pénzzel bánni, és légy oly kedves, hallgasd végig. Ki tudja.

Szerelem

Lezárhattok egy konfliktust, ami régóta keseríti meg a mindennapokat. Ha pedig egyedül vagy, a héten jöhet valaki, aki a lendületével teljesen felráz, a tavaszi fénnyel együtt pedig picit meg is bolondít 😉

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta