Heti horoszkóp augusztus 10.-16.

Rovat

Megosztás

Augusztus, kánikula, utolsó nyári hónap – jöjjön a hét horoszkópja, igyatok mellé hűsítő limonádét!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

A héten képzeld azt, hogy mérleg vagy, és viselkedj is úgy. Ha kapsz valamit – te is adj vissza valamit. Ha te adsz – legyen merszed vissza is kérni valamit! Tanulgasd ezt a hozzáállást. Az arany középút a kis barátod mostanában!

HALAK február 20-tól március 20-ig

Jupiter barátod hátulról fújdogál, te pedig az izgalmak és érdekes változások szárnyán repülsz át a héten. Vénusz haverod csodásan vonzóvá tesz, így az is lehetséges, hogy az újdonságok valami új románcot takarnak. Ja, és fontos: tanulj meg igazán hálásnak lenni, ha van rá okod.

KOS március 21-től április 20-ig

A héten mindenre és mindenkire nagyon-nagyon figyelned kell. Vedd hát fel a mindent látó szemüveged, és nézegess körbe! Amik történnek veled, hosszú távon előre mutatnak, negatív és pozitív irányban egyaránt. Ne légy hát rest mindent jó irányba fordítani, minden eszközzel, amivel csak lehet!

BIKA április 21-től május 20-ig

Béke és nyugalom – ezek várnak rád a héten. Reméljük, hogy egy kellemesen hűs medence mellett, jeges itallal a kezedben élvezheted a béke napjait. Ami fontos: ha van valaki az életedben, akivel régóta nem tudsz dűlőre jutni, engedd el. Szálljon tova a bonyolult kapcsolat!

IKREK május 21-től június 21-ig

Téged is kényeztetnek a bolygók a héten. Semmi jelentős akadály, semmi jelentős fennakadás. Energiával telve tudsz változtatni a bonyolultabb dolgokon, és mindent pikk-pakk el is intézel. Tanácsok osztogatásában igen király vagy – de a tanácsokkal óvatosan, mert utána mindenért te leszel a felelős!

RÁK június 22-től július 22-ig

Mindenki imádni fogja a veled töltött időt, mert egy hatalmas cukiságbomba vagy. Mosolyogsz, sertepertélsz, kávét főzöl, limonádét gyártasz, mindezt annak érdekében, hogy mindenkinek olyan kellemes hangulata legyen, mint neked. Nem akarnál minket is meglátogatni?

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Pont annyira lesz mozgalmas a heted, amennyire a hőségben még kellemesnek érzed. A tüzes természeted hűsít inkább, mint fűt, ezért totál boldogan lebegsz a szupi hangulatodban. Kis izgalmak is lesznek, ezeket szintén tapsikolva fogadod. Hipp-hipp-hurrá!

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Ha partymeghívások érkeznek hozzád a héten – mondj igent! Menj el mindenhova, ahova szeretettel várnak, ismerkedj és gyűjts élményeket. Minden, ami veled történik, jelentőséggel bí, ne pazarold hát az idődet lustálkodásra!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Hu, a héten annyira vágysz a szeretetre, mint még sose. De nem csak emberek iránt fogsz rajongani – lehetnek új helyek, tárgyak, hobbik, programok. Vidd el magad, vagy vitesd el magad egzotikus éttermekbe, látványos helyekre, keress új elfoglaltságot. Arra figyelj, hogy olyan embert ne sokkolj a figyelmeddel, aki annyira nem kívánja!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Na, te vagy az, akit nagyon megvisel a meleg, és a vele együtt járó feladatok. Szegény kis vizes lény! Sűrű a program, sok a dolog, és mindenre figyelned kell, pedig csak arra érzed képesnek magad, hogy feküdj valami vízparton, és elviseld az életed. Amint tudod, hagyd el a mókuskereked!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

A héten a bolygók nem segítenek az érzelmek terén. Sőt: főleg félreértések, nehéz feladatok várnak rád a szerelemben, vagy a család körében. Ettől függetlenül ne félj megélni a szeretet! Ha bevállalod a nehézségeket, utána bőven megtérül a belefektetett energia. Engedd el magad, és harcolj!

BAK december 23-tól január 20-ig

A hét elején folytatódik a múlt hét döcögőssége, ettől lehet, hogy picit begubózol, és ki sem akarod dugni az orrod a lakásból. Ez oké, amíg átgondolod, hogy mi is van veled? Mik a terveid, mit szeretnél magadért tenni a következő napokban? Amin ne gondolkodj: negatív dolgok, félelem, egyedüllét. Tervezz, és juss jóra!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,204RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta