Heti horoszkóp: december 7-13.

Rovat

Megosztás

Képzeljétek, ez a hét nem csak azért szuper, mert egyre közelebb vagyunk az ünnepekhez, de azért is, mert a bolygók szeretnek minket! Jó, mi? Szóval előre, nem törődni a fagyokkal, a reggeli és délutáni sötéttel, örüljünk az életnek, jöjjön a heti horoszkóp!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Az elmúlt hetekben sem rengették meg katasztrófák az életed, de a mostani heted még sokkal jobb lesz. Akármi történjen, nem tudsz meginogni, maximum egy pillanatra megakadsz, de már haladsz is tovább az utadon. A hét vége felé esetleg komolyabb döntéseket várnak tőled. Ne félj a választástól, hallgass a szívedre!

HALAK február 20-tól március 20-ig

A hét eleje döcögős, kelletlen lesz. Az van benned, hogy senki, azaz senki problémájára nem vagy kíváncsi, és kifejezetten ideges vagy, már akkor is, ha egy zsepit kérnek tőled, hiszen miért lenne a te dolgod más orrának szárazon tartása?! Nem vagy tenger, na háborogj, picit türelmesebben állj hozzá az élethez; a hét második felében szerencsére elvonulnak a fellegek.

KOS március 21-től április 20-ig

Ki az, akiket szeretsz? Csak azért, mert ők most nagyon sokat tudnak neked segíteni. Miben? Mindenben, de főleg: Hogy megtaláld azokat az új célokat, amiknek minden idődet szentelheted az új évben. Sok benned az energia, téged aztán nem visel meg az év vége. Ha az energiát összegyúrod a kreatív ötleteiddel, kő kövön nem marad, szóval hajrá!

BIKA április 21-től május 20-ig

Ha picit le is lombozódtál mostanában egy-két dologtól, azt vedd inkább figyelembe, hogy végül minden jól sült el, igaz? Most jön még egy utolsó hajrá, szóval vedd elő a szokásos szupertitkos tartalékaid, töltsd fel magad még egy körre, és seperj le mindenkit a pályáról (persze, csak képletesen)! Valamit változtatni fogsz, belső hangodnak engedelmeskedvén. Szurkolunk!

IKREK május 21-től június 21-ig

Egyre jobb és jobb a kedved, szinte már szikrázik körülötted a levegő. Ez nagyon jó, a környezeted pedig nagyon boldog is tőled! Sokan akarnak most melletted lenni, egyszerűen azért, mert ez felér egy délutáni alvással: feltölt, egészséges, és még a hangulat is jobb lesz tőled 😀 Te is jól érzed magad, és imádod, hogy körbezsonganak az emberek. Win-win!

RÁK június 22-től július 22-ig

Kicsit áprilisi, kicsit hullámvasutas, de az tuti, hogy nem unalmas: íme, a heted! Akár percről-percre más és más érzések szállhatnak meg, és néha csak kapkodni fogod a fejed, hogy jé, ez meg hogy lehet? Lesz jó, lesz rossz, de a lényeg: minden előre visz. Ha emberrel kapcsolatosak a kételyeid: mindenképpen keresd meg, és beszéld meg vele, mi nyomja a lelked!

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Egy jó Oroszlán szereti az embereket: na nem megenni, hanem élvezni a társaságukat! A héten kifejezetten előtérbe kerülnek a kapcsolataid, erősebbek és gyengébbek egyaránt. Fedezd fel, hogy a körülötted levő emberek milyen feladatot látnak el az életedben: ki az, aki mindig segít, ki az, aki felnyitja a szemed, ki az, aki korlátoz akármiben? Figyelj erre, és ha nem tetszik, változtass!

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

A múlt heti gyenge kezdés után most majd’ kicsattansz az energiától. Ez jó, mert sok dolgod is lesz, aminek a héten a végére kell érned. A tapasztalat gyűjtése a személyiségedet árnyalja, ne fordíts hát hátat semmi újnak! Szedd elő azokat az ügyeket is, amikről már rég elfeledkeztél, mert a szőnyeg alatt várnak rád: csomózd ki őket.

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Energia: pipa. Probléma: szétszórtság. Miért? Mert a kobakod és a szíved két különböző irányba húzhat. Megoldás? Pontos tervezés! Haladj lépésről-lépésre, próbálj logikusan gondolkodni, előre látni. Vedd számba, hogy mik azok a tipikus hibák, amiket el szoktál követni, és igyekezz elkerülni ezeket a gödröket!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Amire figyelj oda, hogy a héten lehetőséged adódhat valami komolyabb befektetésre, de ne menj bele rögtön! Most inkább mással foglalkozz. Kicsit mozdulj az érzelmek felé, azokat erősítsd, növeld, érezd a szeretet ünnepét! Sokan kereshetik a társaságod, ha néha nagyokat mosolyogsz. Ennek örülsz, mert a héten van is kedved az emberekhez. Villantsuk hát azokat a fogakat!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Kedves Nyilasunk! A héten engedd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek. Igen, ez nem annyira a te asztalod, de mégis, próbálj meg csak szemlélődni! Engedd, hogy a szeretteid szeressenek, aki nem szeret, annak hagyd, hogy ne szeressen. Ha valaki mesélni akar neked valamit, hallgasd meg. Értékeld a pici sikereket, a pici buktatókon pedig gördülj át.

BAK december 23-tól január 20-ig

Nem lesz sok időd vakargatni a pocid, de majd pihensz az ünnepek alatt! Most próbálj előre haladni, sokat dolgozni, tevékenyen tölteni az idődet. Picit foglalkozz többet azokkal, akik közel állnak hozzád. Ha tanulnivalód akad, ne lazázd el, sokkal többet profitálhatsz belőle, mint gondolnád. A hét második felében pedig kicsit szállj magadba, hogy felfedezd, mit is szeretnél valójában!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,181RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta