Heti horoszkóp május 11.- május 17.

Rovat

Megosztás

Hello, érettségi bajnokai! Meg persze többiek is 🙂 Szép idő, nyár, pancsi, utolsó tanulások, i-ció-vakáció? Jöjjön a hét horoszkópja, abból legalább tanulhattok 😉

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Szárnyalj kedvedre, keress új kihívásokat, ismerkedj, kedveskedj, élvezd az életet! A héten ennyi a feladatot. Vegyél a kezedbe egy nagy-nagy kanalat – habzsold azzal, amit kell!

Szerelem

Egyre jobban kommunikálsz – ez a szerelemben isteni. Hamarabb felfogod, mit akar a másik, mintsem hogy megszólalhatna. Jó út, csak ezt se vidd túlzásba!

HALAK február 20-tól március 20-ig

A héten arra is ráharapsz, amire régen kapásból nemet mennydörögtél volna. Jó ötletek izgalmas megvalósítása: programod a hétre! Igazi igen-ember vagy, élmény veled lenni.

Szerelem

El lehet képzelni olyan szitut, hogy a szerelemben nem jön jól, hamindenre igent mondasz – de nem olyan sok az. Persze, ha mindig ilyen lennél, uncsi lenne, de az újdonság erejével fantasztikus!

KOS március 21-től április 20-ig

Úgy csinálsz, mintha táncolnál: kettőt előrelépsz, aztán egyet hátra, meg balra, és jobbra. Érzed, hogy nagyon meg kéne csinálnod valamit a héten, de egy kis ördög folyton azt mondja neked, halogasd csak. Valójában ez nem olyan jó, mert a feladat megvár!

Szerelem

Elkezdted kritizálni saját magadat a kapcsolatodban. Ez jó, ha kívülről látod magad, könnyebben tudsz változtatni a dolgokon – igazából csak így tudsz változtatni a dolgokon.

BIKA április 21-től május 20-ig

Bonyodalmak. Nem lesz belőlük hiány a héten. Nyugi, ha végre-valahára kibogozod a szálakat, ott áll majd előtted a megoldás, teljesen érthetően!

Szerelem

Nagyon erős vagy – a héten ez a szerelemben is meglátszik. Ha van kivel erősnek lenned, ő az, akinek nem nagyon van szava a héten. Ha nincs, magaddal, és a lehetséges egyedekkel játszol – lehet, hogy pont ez tesz valakire hatalmas hatást.

IKREK május 21-től június 21-ig

Hétfőn és kedden kicsit kapkodnod kell, hogy minden beleférjen, picit szétszórt vagy és ideges. Szerdától ráül egy mosoly az arcodra, és le sem lehet onnan törölni. Mutasd meg mindenkinek, mekkora hatalmas szíved van!

Szerelem

Komoly lehetőségeket kaphatsz a héten, kérdés, hogy kívánsz-e élni velük. Semmi esetre se ugorj fejvesztve bele valamibe, bár egy kis flört még senkinek nem ártott meg!

RÁK június 22-től július 22-ig

Jupiter nyitogatja neked a kapukat. Lehetőségek várnak rád, szóval ha van kedved s időd, próbáld kihasználni őket. Csak ne félj a kudarctól! Eyg-két bökkenő még jól is jöhet.

Szerelem

Optimista fej vagy a héten a szerelem terén. Ami jó, pláne, ha van kiért annak lenni: ha nincs, lehet, hogy pont emiatt lesz! Szóval csak mosolyogj és légy kedves 😉

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Lankadatlan éberség! Ahogy Mordon professzorunk mondaná, jegyezd hát meg a hétre! A cél lebegjen a szemed előtt, és légy résen! A rosszfejekkel pedig ne is foglalkozz.

Szerelem

A változás szele lengedez a levegőben. Valami új jön a szerelemben, amire lehet, hogy már vártál is. Jó lesz, ne félj.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Kicsit kibillensz a harmóniádból, ami összezavar, szóval fokozódik a helyzet. Ne lepődj meg ezen, senki nem lehet folyton a nyugalom folyója! Csütörtökre amúgy vissza is találsz magadhoz. Ííízi.

Szerelem

Csodálatos lehetőség a romantikus hétvégére! Mikor már megint tündibündi leszel, főzzetek együtt vacsorát, vagy menjetek el piknikezni, imádni fogjátok! Az új élmények pedig előre viszik a kapcsolatot.

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Fogy a Hold, ami segít neked abban, hogy a régi, megszokott dolgokat elrombold, és elkezdj új várakat építgetni. Semmi esetre se hagyd, hogy a félelmeid megakadályozzanak ebben.

Szerelem

Ugyanaz: újítás. Ha meg sem próbálod, honnan tudod, hogy nem működik? A megszokásokat néha jó fenébe billenteni. Mindenki jobban jár vele!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Energia, jókedv, mi kell még? Ja, egy valami, amit régóta szerettél volna, de nem jött össze. Most még az az ajtó is kinyílik, juppi! Uccuneki, menj be rajta!

Szerelem

Merj belevágni az ismeretlenbe. Segítenek a bolygók, ők a kis barátaid! a szerelemben kockáztatni kell, ha nem fájna, nem is lenne igazi. Merd néha bevállalni, hogy hátha!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Alkotó mester vagy a héten. Amúgy is kreatív vagy minden téren, de most aztán kifejezetten! Ha van valami, amit régóta meg szeretnél tenni, most kezd el. Legalább kezd el!

Szerelem

A semmiből épült fel a kapcsolatod, és olyan sült el, hogy lehet, hogy azóta is tart. Most toldozgasd, foldozgasd, mert vannak rajta kisebb lyukak, de semmi olyan, amit ne lehetne helyre pofozni.

BAK december 23-tól január 20-ig

Amire nincs igazán szükséged: dobd a kukába. A hét arra való, hogy a feleslegessé vált dolgoktól megszabadulj. Akármi legyen is az! Nehéz a változás, de muszáj tenned érte, hogy elindulhass valamerre!

Szerelem

Egyszer fent, egyszer lent – egyszer annyit adsz, hogy neked nem is marad, máskor pedig te vagy az elhanyagolás művésze. Ezen változtatni kéne egy picit, mert senki nem szereti, ha a két véglet között tartják nap mint nap 🙂

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta