Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Heti horoszkóp május 18.-május 24.

Heti horoszkóp május 18.-május 24.

Mindenki barátja a hétre: Újhold! Energia, élet, rohanás, boldogság! Májusi, madárcsicsergős vége-van-az-írásbeliknek (majdnem) hetet kívánunk nektek jöhet a hét horoszkópja. 

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Írj listát: mik azok a dolgok, amikben kudarcot vallottál az elmúlt időszakban? És mik azok, amikben olyan jól szerepeltél, mint még soha? A lista pozitív oldalára próbálj koncentrálni a héten: vonzd be a többi jót is!

Szerelem

Nagyon szükséged lenne kedves szóra, simogatásra? A hét az újdonságok hete! Engedd magad szállni a széllel, szavazz meg egy kis bizalmat az idegeneknek is. Néha izgi.

HALAK február 20-tól március 20-ig

Vénusz a legjobb jóbarátod a héten: a fájdalom, a sírás, a rívás  megszűnik, és balzsam lesz a lelkednek  napsütés. Emellett szép is leszel meg kedves is, emiatt mindenki mosolyog rád, és szeretne a közeledben lenni.

Szerelem

Függőben lévő ügyek: kuka. Éppen hogy elkezdődött, de fancsali-fejet-vágok-rá kapcsolatok: kuka. A héten egyszerűen érezd jól magad, egyedül vagy mással, mindegy!

KOS március 21-től április 20-ig

Kikezd az élet. Az idegeid sincsenek valami jó. Miért? Mert minden, amibe belevágsz, elromlik. Próbáld ezt úgy felfogni, hogy azért nem sikerülhet minden rögtön, mert attól csak elbíznád magad 😀 Jó, jó, sovány vigasz, de inkább ez legyen, mint a sajnálat!

Szerelem

Szerdától jön valami kis lámúr, nem feltétlenül eget rengető, de szívet melengető. Mint egy jó rím!

BIKA április 21-től május 20-ig

Erősnek érzed magad? Menj neki azoknak a falaknak, amik régóta bántják a szemed! Lehet, hogy most éppen düledeznek 🙂

Szerelem

Befogadás, nyitottság: erre ügyelj. Figyelj a környezetedre, valaki lehet, hogy nagyon érdeklődik utánad, csak eddig szemellenzőt hordtál. Vedd le!

IKREK május 21-től június 21-ig

A hétfői napod arra lesz, hogy átgondold a hetet. Állítsd össze a listát, ami mentén haladhatsz. Szépen gondold át, mire lesz időd: felesleges dolgok ne foglalják le a gondolataid!

Szerelem

Aki keres, talál: A szerelem szeretne rád találni. Ne ijedj meg, nem a kezedet kérik meg, csak egy kellemes kis flört van kilátásban. Hajrá!

RÁK június 22-től július 22-ig

Mindenképpen kezdeményezned kéne a héten. Ha az sikerül, akárhol, munkában, iskolában, otthon, minden menni fog a maga útján. De ahhoz rá kell szánnod magad! Szóval csipkedd a feneked!

Szerelem

Sokak figyelmét magadra tereled, direkt vagy sem. Ha tetszik is ez a dolog, azt tudd, hogy nem szép játék hosszú ideig több vasat tartani a tűzben.

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Az energiáid nagy része most az álmodozásra megy el. Fekszel a napon, merengsz, álmodozol…Ezzel nincs semmi baj, csak ne felejts el élni is!

Szerelem

Valaki régebb óta húzza az agyad: légy önző végre, és vess véget ennek! Nézd a saját érdekeid, és ne engedd, hogy mások befolyásolják a döntéseidet.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Tele vagy tervekkel, a kérdés csak az, hogy mered-e? A megvalósítás számodra mindig döcögősebb út, és tény, ami tény, kicsit tartasz a változástól, ugye?

Szerelem

A párod egy cuki: noszogat, hogy légy bátor, állj ki magadért, tegyél azért, ami szeretnél. Csak szeretné kihozni belőled a maximumot: romantikus vacsit érdemelne cserébe!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Most picit leeresztettél: befejeztél valamit, ami hosszan készült, kipurcantott, és annyira lefárasztott, hogy még fáradt sem tudsz lenni 😀 A hetet szánd arra, hogy regenerálódhass. Néha ilyen is kell!

Szerelem

Nyugi van. A bolygók ennyit osztanak neked a hétre. Hányszor fogod még visszasírni ezt 😀

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Sokan megmentőt látnak benned a héten, te pedig, egye fene, elfogadod a szerepet. Segítesz, ahol tudsz, mint egy jó cserkész, csak aztán arra figyelj, hogy magadra is maradjon időd!

Szerelem

Romantika, kis izgalommal fűszerezve. Szerdától valami kis feszkó csöpög a kapcsolatba, de elég elmenni fagyizni, és minden helyre jön. Ja, és ne feledd: az érdeklődés mindig jó hatással van egy kapcsolatra.

NYILAS november 23-tól december 21-ig

A héten igen igen meggyőzőnek kell lenned. Valamit nagyon szeretnél elérni, amihez szükséged van emberekre. Őket kicsit meg kéne dolgozni, hogy segítsenek neked. Hajrá!

Szerelem

Viruló szerelem, nyugalom! Tettél érte, hogy most ez legyen. Ne engedd elszállni! Légy figyelmes, az apró dolgok olyan sokat jelentenek.

BAK december 23-tól január 20-ig

Na, a héten nehogy kácspotétó legyél! Menj, csináld a dolgod, a bolygók meg az Újhold is a barátod, löködnek előre, engedd hát nekik! Nyitott ajtó? Van hozzá kulcsod, ugorj be rajta, nézd meg, mi van ott?

Szerelem

Békés és harmonikus órák köszöntenek rád a szerelemben -akkor is, ha egyedül vagy 😀 Abban az esetben éppen jól vagy így, most nem vágysz másra, csak magadra. Foglalkozz is magaddal, megéri!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share