Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Heti horoszkóp: október 26 – november 1.

Heti horoszkóp: október 26 – november 1.

Csodálatos napsütéssel kezdődik október utolsó hete! A bolygók a héten segítenek nekünk befejezni, amit elkezdtünk, és minden, amit csinálunk, inkább jól sül el, mint rosszul – ez elég királyul hangzik, nem? Élvezzétek a hetet, jöjjön a hét horoszkópja!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Kedves élet barátod a héten olyan, mint a lány, aki hozott is ajándékot, meg nem is: jót is kapsz, az igaz, aminek örülhetsz, de el is vesz tőled valamit, amitől picit szomorú lehetsz első körben. Amivel egyensúlyozhatod: adj többet! Mindenkinek, akárkinek – így te is többet kaphatsz vissza. Figyelj másokra, segíts megoldani a problémáikat! Légy egy kicsit jótét lélek.

HALAK február 20-tól március 20-ig

A bolygók a héten pont úgy állnak, hogy az neked tök jó! Vénusz barátnőd csak simogat és simogat, ami segít neked abban, hogy végre foglalkozz saját kis testeddel. Az elmúlt hetek rohanása nem adott lehetőséget arra, hogy tovább nézz a tükörbe, mint 1-2 perc: most végre pöröghetsz-foroghatsz előtte! Simogattasd kicsit a lelked is: olvass, pihenj, figyelj magadra. Ha valami művészettel hozna össze a hét: bólints rá, ismerd meg!

KOS március 21-től április 20-ig

Légy bátor, hősies, keresd a kihívást! Na jó, azért ne gondold, hogy középkori lovag vagy, de merj igazi Kos lenni, fuss az ismeretlenbe, ne ijedj meg az új helyzetektől. Hidd el, hogy ahogyan a rossz dolgokra, úgy a jó dolgokra is van ráhatásunk: te alakítod az életed, ne add hát ki a kezedből az irányítást. Ha valamit nagyon tervezel: ne légy rest külső segítséget kérni, az nem szégyen.

BIKA április 21-től május 20-ig

Amire figyelj a héten: ne ragaszkodj a megszokott dolgokhoz! Kicsit változtass, akármin. A napi rutinon – menj haza más úton, vásárolj máshol, akármi! Ha mindig ugyanazt csináljuk, nem várhatjuk az élettől, hogy új lehetőségeket tárjon elénk. Vegyél ma kiflit, ha amúgy az a zsemlés fajta vagy – ki tudja, lehet, hogy a zsemlés pult előtt történik valami izgi!

IKREK május 21-től június 21-ig

a múlt hét picit kipurcantott, túlvállaltad magad, és még mindig annak hatását pihened. Ettől függetlenül valahonnan varázsoltál magadnak energiát, és akkora lendülettel veted bele magad a hétbe, hogy mindenki más csak fogja a fejét, és izgul érted. Ha gondok jönnek: mosolyogva fogadod őket, és csak azért sem kedvetlenedsz el. Szuper!

RÁK június 22-től július 22-ig

A szívügyek táján nem lesz minden teljesen szupi a héten. Picit összezavarodhat a kép, picit érthetetlen, mi miért történik. Az emberek nem úgy reagálnak a dolgokra, ahogy reméled: a szerelmed megsértődik, pedig te csak meg akartad lepni; a szüleid veszekednek veled, pedig te csak élni akarod az életed. Hát ez van! Nem kell szomorkodni, nem kell megakadni, vannak ilyen hetek!

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

A hét elején picit szőrszálhasogatóbb vagy, mint amúgy: úgy tűnik, szeretsz kötekedni, mindenhol meglátod a problémát, amin mások pedig átsuhannak. Hála az égnek csütörtökre megszűnik ez az idegesítőbb éned, és újra a sziporkázó, gáláns Oroszlán leszel. Arra is felfigyelsz, hogy amit múlt héten, vagy a hét elején még nagyon fontosnak tartottál, mostanra elveszti jelentőségét – van ez így! Haladjunk, kérem!

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Annyira jól indul a heted, hogy szerdáig el sem hiszed, hogy ez igazi, nem csak felfújt lufi: mindenhol a csapdát keresed, várod, hogy valaki előugorjon egy hatalmas tortából, és azt kiabálja: Meglepetéééés! Ne várd, ez a való élet: néha minden ennyire sikerül! Szóval fogadd el, éld át, örülj neki, és adj hálát. Mosolyogj sokat, légy kedves másokkal!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Oké, kedves Mérleg: a te életed a te autód, szóval ha te vezetsz, ne add át a kormányt másnak, amíg a tükörben megigazítod a sminked. Tedd meg, amit meg kell tenni, ne várd, hogy más elintézze helyetted. Magadra is akkor leszel a legbüszkébb, ha segítség nélkül sikerül minden, amit szeretnél. A Merkúr jó barátod, Hold néni  pedig küldi neked az enerdzsit, ne hátrálj hát meg! Most ne ragaszkodj a csapatmunkához, bár tudjuk, mennyire király vagy benne – oldd meg egyedül!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Az ősz valamiért most nem fekszik neked, de rá se ránts! Azok a dolgok, amiknek jól kell alakulniuk, jól alakulnak. Ahol pici lemaradás volt, behozódik – utoléred magad, végre látod a feladatok végét. Csütörtökre és péntekre már új megoldandókat keresel magadnak, olyan nagyon aktív vagy! Szerencsére a hét végére már olyan mosolygós Skorpió leszel, hogy csak na!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Ó, szegény Nyilasunk! Te nyerted a hét fejsimogatását. Sajnos neked a bolygók inkább akadályokat adnak, mint energiát, ráadásul a barátaid azt hiszik, hogy a sok-sok melód mellett még nekik is kéne segítened egy kicsit – ki fizikailag, ki lelkileg, de mindenki ad még egy kis súlyt. Ami erőt adhat: derűlátásod, amiben mindig jó vagy, illetve a tudat, hogy ami most nem sikerül, sikerül majd jövő héten. Szóval no para, kitartás!

BAK december 23-tól január 20-ig

Na, ami fontos: legyél igazán Bak! Mit jelent ez? Légy reális, állj két lábbal a földön. Hallgass az önálló gondolataidra, és legyen bátorságod ezeket mással is közölni! Ne arra törekedj, hogy másoknak megfelelj, hanem próbáld minél jobban kifejezni a saját, nagyon király személyiséged. Szóval picit lehetsz önfejű, picit lehetsz makacs, picit lehetsz öntörvényű 😉

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share