Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Heti horoszkóp szeptember 28.-október 4.

Heti horoszkóp szeptember 28.-október 4.

Az ősz már októberbe hajlik, jönnek a valóban hideg reggelek, fel kell csapni a sálat meg a esernyőt, ami nélkül már egyik nap sem indulhatsz el otthonról. Jöjjön a nagyon őszi idő heti horoszkópja! 

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Mindenkit meglepsz. Direkt vagy véletlenül? Nem tudni, de egy teljesen új oldaladdal ismerkednek meg az emberek. Az, aki most vagy, tökre máshogyan gondolkodik, mint az előző, és teljesen máshogyan reagál a dolgokra, amik reakciót igényelnek. Jó hetet!

HALAK február 20-tól március 20-ig

Hát, nem mondom, meg fogsz lepődni, mikor a sok elintézetlen feladatod bekopog az ajtón. Beengeded, és egyszer csak nyakig feladatokban találod magad. Állj neki az elintézésnek! Azért jutottál idáig, mert eddig csak halogattál, halogattál, de nem mehet ez így tovább. Régi hülyeségeket itt az idő elengedni, az új dolgoknak pedig utat nyitni!

KOS március 21-től április 20-ig

Az új dolgok rettentő érdeklődést váltanak ki belőled a héten. Mondjuk a távoli kultúrák vagy idegen emberek teljesen beindítják a fantáziád. Kifejezetten, ha valami szellemi fejlődés van a láthatáron: le sem lehet majd lőni. Beszélgess! A saját dolgaidat vond össze másokéval, és abból tuti hogy valami jó fog kisülni.

BIKA április 21-től május 20-ig

Erre a hétre semmi estre se tervezd be az alukálást, a lazázást, hiába fogy a Hold. Erre hétre rád a nagyobb feladatok várnak, az elintézés, a gyorsabb ütem. Az ügyeid most a szokásosnál gyorsabban, pörgősebben követik egymást, de a problémák megoldását is gyorsabban találod meg.

IKREK május 21-től június 21-ig

Valamit próbálj változtatni. A napi rutint, a bevett szokásokat, aztán lépj ki a komfortzónából! Hagyd el! Jegyezd meg, hogy a valódi élet a komfortzónán kívül van, amíg benne maradsz, a személyiséged nem nagyon tud fejlődni. Ne aprózódj szét! Próbálj egy helyre koncentrálni.

RÁK június 22-től július 22-ig

Nyisd ki mindent nyílásod, figyeld, hogy milyen új dolgok zajlanak körülötted, Fogadd be az új infókat, legyél érdeklődő. Ami számodra fontos lehet, most nem feltétlenül VELED történik, hanem a körülötted élőkkel – az ő sikereikből vagy bukásaikból sokkal többet tanulhatsz, mint eddig bármikor. Figyelj a kockázatokra!

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Valójában régóta várod, hogy valami kihívás rád találjon. Szeretnéd, ha bizonyíthatnál, és ezért dicséretet, elismerést zsebelhetnél be. Na, ez a hét pontosan megfelelő lesz ehhez: valami nagyszerűhöz, valami nagyszabásúhoz, valami nem megszokotthoz. Teljesen jogos a vágyakozásod, és a héten siker koronázhatja a próbálkozásaid.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

A hétfő annyira jó hatással van rád, hogy csak pörögsz és pörögsz és pörögsz. Holdtölte lesz, ezt érzed meg ennyire, folyton csak csicseregsz, remekül kommunikálsz, dejó! Ezt követően rád talál és megölel a béke, de imádni fogod ezt is. hétvége felé megerősödsz abban a tudatban, hogy jó az irány, amit választottál magadnak. Jee!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

A sors szeretni fog téged, biza! Kiválaszt magának, és egyengeti az utad. Most lehetőséged lesz nagyot álmodni: szakmai előmenetel? Tanulmányok fellendítése? Mindegyik jöhet! Ne légy kishitű, tudd, hogy képes vagy a jó munkára, képes vagy egy magas pozíció betöltésére.

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Alapjában  jó hangulattal indulsz neki a hétnek, és ez csak fokozódik, ahogy haladunk előre. Valamilyen belső izzás látszik rajtad, amivel inspirálod a hozzád közel állókat, akik szeretnek téged, és akiket szeretsz. Ez nagyon jó! Látod látod, érdemes optimistának lenni, érdemes boldogan készülni a jövőre!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Amúgy is elbűvölő tudsz lenni, ha szeretnél, de ezen a héten még saját magadat is megleped, mennyire. Őszinte leszel, egyenes, és ez ahelyett, hogy megrémítené a környezeted, teljesen felvillanyozza: olyan módon kezdenek hozzád vonzódni az emberek, hogy picit meg is lepődsz. Amire azért figyelj: a mondandód ne legyen durva kritika!

BAK december 23-tól január 20-ig

A Telihold jó hatással lesz rád, a feneked nem ülésre fogod használni, inkább izegsz-morogsz, pörögsz-forogsz. Azt szeretnéd, ha a kezedből kikerülne valami, alkotni szeretnél, teremteni! A rutinfeladatokat ugyanúgy elvégzed, de marad időd arra, hogy kreatív légy. Használd ki ezt a termékeny időszakot!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share