Váratlan meglepetések lesznek a Középsuliban

Rovat

Megosztás

2015. szeptember 28. /hétfő/

Kedves Középsuli-nézők!

Tegnap, azaz szeptember 27-én megjelent a Középsuli nyolcadik epizódja. Egy előző cikkünkben, melyben egy előzetest közöltünk, kiderült, hogy Olivér lehetséges, hogy abbahagyja az iskolát a munka miatt. Nos, szerencsére meg tudta oldani úgy, hogy iskola mellett menjen el dolgozni, így Kis Olivér Rudolfnak sem kellett elhagynia a sorozatot.

_MG_3731

Dominik ismét bepróbálkozott Julinál, több-kevesebb, de sokkal inkább kevesebb sikerrel. Vajon Juli örök szerelme marad Bende, és sosem enged Dominiknak?

Esztit egy ismeretlen srác támadta meg. Még szerencse, hogy Bende a közelben volt. Az ismeretlen srácot alakító Vitó Zsombort viszont még látni fogjuk a sorozatban, ugyanis a kilencedik epizódban is fel fog tűnni.

_MG_3763

A Középsuli következő forgatása 2015. október 4-én lesz, amikor a következő két epizódot fogjuk leforgatni, a forgatókönyv már készen áll arra, hogy megvalósítsuk a benne foglaltakat.

Vajon miért ájult el Korinna? Vajon Eszti és Bende új összejönnek? Ha igen, mi lesz Barbival? Vajon újra összejön a volt barátjával, Matyival? Az ismeretlen srác újra megpróbálja megtámadni Esztit? Vajon meddig bírja Olivér a melót a 999 szerkesztőségében?

_MG_3523

Rengeteg váratlan furcsaság fog történni a következő két epizódban.

Egy szereplő már biztosan elhagyja a Középsulit. Hogy ki lesz az, azt még nem áruljuk el, viszont a történet szerint néhányan nagyon fognak örülni a távozásának, néhányan viszont hiányolni fogják őt.

Viszont egy új arc is feltűnik a színen. A Középsuli láthatatlan igazgatója egy új tanárt vesz fel, hogy ő mit fog tanítani a gyerkőceinknek, az egyelőre szintén maradjon titok.

Az Esztire támadó ismeretlen srác pedig visszatér, és újra felkeresi a Középsuli diákjait. Hogy mi a szándéka, az a kilencedik részben kiderül. Az ismeretlen srácot továbbra is a népszerű YouTube-os, Vitó Zsombor fogja alakítani.

_MG_3739

Még egy dolgot elárulunk: a következő két epizód egyikében vér fog folyni.

Középsuli / 9. rész – 2015. október 11. /19.00/

Középsuli - 9-10. rész
Szerinted ki fog távozni a sorozatból?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,875RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta