Heti horoszkóp: szeptember 7-13.

Rovat

Megosztás

Jó reggelt, szép hétfőt, csodálatos hetet! Reméljük, mindenki készen áll a következő napokra. Pihentetek a hétvégén? Megszoktátok a mókuskereket? Szuper! Jöjjön a hét horoszkópja. 

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Légy karakán, és merd élni az életed! Ne engedd, hogy akárki megmondja, hogyan csináld a dolgaidat. A körülményeid adottak, de nem azok határozzák meg, milyen ember lehetsz. Ez csakis a te feladatod! Az univerzum összefog érted a napokban, és mindent a te fejlődésed érdekében tesz.

HALAK február 20-tól március 20-ig

Pontos, értelmes célok – ezeket kéne kitűznöd a héten. Ne engedd, hogy az események csak úgy sodorjanak magukkal, mint valami tehetetlen kis levelet. Ezzel a hozzáállással veszítesz, míg ha a kezedbe veszed az irányítást, nyersz. Na?

KOS március 21-től április 20-ig

Éééés köszöntjük a hét babusgatott Kosát! Ugyanis minden, azaz minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Engedd meg magadnak, hogy most nagyon KOS légy! Emellett figyelj arra, hogy más dolgait sem szabad lenézned, hisz tudod, mindenkinek a saját problémája a legnagyobb.

BIKA április 21-től május 20-ig

Tervezés? Szervezés? Piha! Ha nem vagy spontán, megesznek a halak. Na, tudod, vannak ilyen napok, mikor kitalálod, minek hogyan kell történnie, de semmi, semmi nem úgy fog. Mit tehetsz? Nevess egyet, és légy te a legspontánabb spontán. Hétvégére pedig annyira tele leszel pozitív érzésekkel, hogy csak mosolyogni tudsz majd.

IKREK május 21-től június 21-ig

Most te vagy a vidámpark-soros: néha a magasban, a fellegek között szállsz boldogan és elégedetten, aztán zuhansz, zuhansz, a földig meg sem állsz, és kiterülsz, mint egy lepény. Viseld. Sokat figyelj a héten, mindenre és mindenkire, légy te a megfigyelő. Így is gyűlik a tapasztalat, ne félj.

RÁK június 22-től július 22-ig

Remek jó napok jönnek, csak győzd jókedvvel. Tevékeny napok! Csináld, amit csinálnod kell, tégy meg mindent azért, hogy egyre előrébb és előrébb juss azon az úton, amit kiszemeltél magadnak. Nem kell itt magasztos célokra gondolni, elég, ha csak azt döntötted el a hétre, hogy minden reggel leviszed a szemetet. Ügyesen!

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Tudod, ugye, hogy ha pozitívan gondolkodsz, az élet is könnyebb, a feladatok is viccesebbek, és hamarabb eljutsz oda, ahova szeretnél? Ősz? Egy Oroszlánnak nincs ezzel problémája. Te élvezed az évszak szépségeit, és a jót igyekszel meglátni a változó időjárásban. Ez a hozzáállás az életedet is könnyebbé varázsolja.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Kedves Szűz, szeretni fogod a heted. Olyan igazi nyugodt, békés heted lesz, de nem a punnyadós formában, hanem az eredményes variációban. A nagy nyugiban minden feladat elintéződik a kezed között, és még ha akad egy kis probléma, sem ijedsz meg, csak megoldod, és kész. Gratulálunk!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Ha van valami saját kis bizniszed, akkor remek lehetőségek adódnak azon a téren. Van valaki, aki tanácsot szeretne adni? Fogadd el, hallgasd boldogan, segíteni fog. És gondolkodhatnál azon is, hogy valami dologba bele kéne vágni, amivel fejleszted magad úgy igazán!

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Hát, mostanában nem azok a wellness-napok követték egymást az életedben. Ez kicsit talán meg is viselte az idegeidet, hm? Na, akkor uccu neki, pihengess egyet, és szamócával a szádban fogadd a heti jó híreket. Mert hogy lesznek ám! Lesz lehetőséged arra, hogy máshogy csináld a dolgaidat. Használd ki!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Minden téren jónak ígérkezik a heted, sőt, mondunk jobbat: valójában az egész szeptembered. Ha kapsz valami nagyobb feladatot, ne hátrálj meg, vesd bele magad, mert ez segíteni fog neked abban, hogy az év hátralevő része boldogságban, egészségben teljen.

BAK december 23-tól január 20-ig

Ó, a héten légy könnyed, mint egy kis pihe! A kisebb volumenű terveket csak meg kell fújnod, és már el is intéződtek. Ja, és van két barátod: Jupiter és Merkúr, akik mindenféle ajándékokat adnak neked: örömteli pillanatokat, boldog perceket. Akkor se lepődj meg, ha valami picit extrémebb történik veled, csak jól sülhet el!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,700RajongóLike
179,673KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta