Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Hibák, amiket minden srác elkövet egyszer

Hibák, amiket minden srác elkövet egyszer

A férfiak agya teljesen másképp működik, mint a nőké, más dolgok maradnak meg a fejükben, lehet, hogy nem veszik észre, ha fodrásznál voltál, de azt igen, ha arrébb tetted 10 centivel a tévét, vagy valamit betettél a kocsiba. Oké, nem minden pasi egyforma, de vannak olyan dolgok, amiket biztosan mindannyian elkövettek már, és valószínűleg nem túl büszkék rá. Ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat.

Koszos zokni a konyhában, rosszabb esetben az asztalon
Azt persze már nem tudják miért, mikor, vagy hogyan került oda, de ott van. És ha már a zokninál tartunk, napokig is képesek ugyanazt viselni, kimosni viszont már nem nekik kell.

Hagymát randi előtt?
Ehhez már sajnos nekem is volt szerencsém, de azt hiszem, a dolog nem csak számomra volt kellemetlen.

Elaludni szex közben
Az mindegy, hogy azért, mert fáradt az illető, vagy ittas, vagy bármi egyéb, ez egyáltalán nem javít a helyzeten. Ha úgy érzik, nem jutnak el a végéig, miért kezdenek bele?

Hímsoviniszta poénok a randin
A pénz számolva, az asszony verve jó. Uraim, nem érdemes csodálkozni azon, ha ezek után nem akar még egy randit a lány. Ez nem vicces, sőt sokszor nagyon bántó tud lenni.

Úgy venni meg a lánynak szánt ajándékot, hogy ő is ott van
Minden lány szereti a meglepetéseket. Ha valamit akkor veszel meg, amikor ő is ott van, aztán a kezébe nyomod, az nem ugyanolyan. Persze az is szép gesztus, de sokkal jobb érzés egy semmiből jött apróság.

Nyitva hagyni az ajtót, maszturbálás közben
A legtöbb srácot kapták már rajta önkielégítés közben. Apa, Anya, Tesó, Nagymama, vagy Barátnő hajlamosak akkor hazaérni vagy megkérdezni, nem-e éhes, mi volt a suliban, kapott-e már enni a kutya.

Szex zokniban
És igen, megint a zokninál tartunk. Megesik, hogy gyorsan kell lekapkodni a ruhákat magunkról, de ha a lányok képesek levenni a zoknit, akkor a srácoknak sem azon a 2 másodpercen fog múlni a dolog.

always-make-new-mistakes1

Szinte minden srác elfelejti az Anyák napját, vagy az Anyukája szülinapját
Az anyukád sosem feledkezik meg a szülinapodról, illik emlékezni az övére is, és lehetőleg nem a Facebookon kívánni neki boldog szülinapot.

Részegen elaludni valahol
Még a szórakozóhelyen, hazafelé úton, a ház előtt, a kutyaházban, a konyhaasztalon, esetleg alatta vagy a fürdőben. Nem tudjuk, hogy csináljátok fiúk, de ha túl sokat isztok, lehetetlen helyeken és pózokban vagytok képesek elaludni.

A netes előzményekben hagyni a pornót
Öreg hiba, főleg, ha barátnőd van. Ha már csinálod, legalább töröld ki, amit néztél!

Libegős, vagy túl szűk nadrág sportoláshoz?! Miért? 🙁
Nem csak az a baj vele, hogy MINDEN látszik benne, de, ha esetleg arra jár egy csinos lány, akkor a dolog még feltűnőbb lesz, szóval nem árt keresni valami közteset.

Használt óvszer az ágy alatt
A majd később kidobom, most nem érek rá, nem a legoptimálisabb megoldás. Biztos, hogy más valaki fogja megtalálni, sőt, szerencsés esetben még szóvá is teszi a dolgot.

Más csajt nem illik dícsérni, ha ott a barátnőd. Akkor sem, ha a spanod azt mondja, nézd már, de jó a segge. Ne nézd!

A srácoknak üzenném, hogy nem nehéz dolgok ezek, csak egy kicsit oda kell figyelni, úgy nagyjából mindenre. Nekünk is megy, higgyétek el, egyszerű. Sok sikert! 😉

Pasi hibák
Csináltál már olyat, amit szinte rögtön megbántál?

fotók: seanwes.com, financial-lifefocus.com