Hihetetlen bejelentés: Balogh Edina és Szabó Simon összejött egymással

Rovat

Megosztás

Szabó Simon hihetetlen kitartással és alázattal nyerte meg a Farm VIP műsorát. Balogh Edina, aki szintén szerepelt a műsorban, most bevallotta, egy párt alkotnak. A színésznő szerint „nagyon szép és mély érzelmekkel teli” a kapcsolatuk.

Szabó Simon év elején beszélt arról először, hogy a műsor előtt elvált a feleségétől. Kitért arra is, hogy Balogh Edinával nagyon közel kerültek egymáshoz a reality alatt, de nem egyértelműsítette, ez mit jelent pontosan. Megtette most helyette a színésznő a Hot! magazinban, nyilatkozatát pedig a Bors is lehozta.

Fotó forrása: 24.hu

Balogh Edina azt mondta, az öt és fél hetes forgatás alatt szoros kapcsolat alakult ki köztük a színésszel, amiért nagyon hálás a sorsnak.

Akkor még nem mesélhettem arról, hogy mi van köztünk, mert nem tudtam volna mit mondani. Magam sem tudtam, hogy mi is az, mert tényleg baráti kapcsolatról volt szó

Neki is egy kislánya és egy kisfia van, két-két évvel idősebbek, mint az enyémek, úgyhogy volt téma bőven. Neki és nekem is nagyon hiányoztak a gyerekeink, és ezek mindenképpen közelebb hoztak bennünket egymáshoz.

Balogh Edina októberben jelentette be, hogy férjével, Som Krisztiánnal a válás mellett döntöttek.

Nehéz megmondani pontosan azt a pillanatot, amikor rádöbbentem, hogy ez már más. A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. Az én életemben ez nagyon nagy dolog, mert Krisztiánnal tizenegy éven át az értékrendem szerint monogám kapcsolatban éltem, még csak nem is nézelődtem.

Balogh Edina azt mondja, sokáig nem jött rá, hogy az érzelmei többet mutatnak barátságnál. A felismeréshez az is kellett, hogy elinduljon a válása, és hogy lelkileg szabad legyen.

Zajlik a válásom, a vége felé tartunk, és a mi esetünk annyiban más Krisztiánnal, hogy mindketten tudtuk, hogy egyszer bekövetkezik a szakításunk, emiatt pedig kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. A gyerekek is azok lehetnek, ez pedig számomra megkönnyebbülés. Hiszek abban, hogy intelligenciával, eleganciával és gondolkodással lehet élni a gyerekekkel egy válás közben és után is. Látom, hogy a gyerekeim jól vannak, kiegyensúlyozottak, és ennek az őszinteség a kulcsa

A legfontosabb emberek, a gyerekeim tudják, hogy Simon jelen van az életemben. A férjem is tudja, és mindketten előre tekintünk

tette hozzá a Barátok közt sztárja.

– árulta el Balogh Edina, aki „nagyon szép és mély érzelmekkel teli”

kapcsolatnak írja le Szabóhoz fűződő viszonyát, de szerinte korai még bármit is mondani róla.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta