Hogy NE hízz Karácsonykor?

Rovat

Megosztás

Hülyeség 1.

Ne menj a Nagyihoz! Ha valaki limuzinnal vinne át, akkor se! Bújj el a szekrényben, mint kis korodban, hátha nem találnak meg 🙂

Hülyeség 2.

Menj el a Nagyihoz, de jelentsd ki, hogy gyomorrontásod van. Ha nem hiszik, produkálj egy spontán imprószínházat. Vihetsz magaddal a WC-be fingópárnát is.

Hülyeség 3.

Menj el a Nagyihoz, és mindennek, amit kitesz eléd – ami egyébként egy meglett kamionsofőrnek is sok lenne – csak a tized részét edd meg, és jelentsd ki a 16. fogásnál, hogy köszönöd, de már nem vagy éhes.

Hülyeség 4.

Menj el a Nagyihoz, majd mikor már mindenki belépett a lakásba és levette a cipőjét, hirtelen csukd be az ajtót, és szaladj, ahogy tudsz.

Platillo de la cena de navidad

Valójában mit csinálj?

Menj el a Nagyihoz, de győzd meg szülőket/rokonokat, hogy sétáljatok inkább. Ha nincs 2-3 (edzettebbeknek 3-4) km-nél messzebb a cél, és nem vagytok tele bútor méretű ajándékokkal, akkor miért ne? Ha már ilyen jó idő van…aztán egyszerűen csak egyél normálisan, és lehetőleg ne edd teljesen tele magad, ha már jól laktál, inkább állj meg ezen a ponton. Lassan egyél! Rágd meg jól az ételt, és ha szomjas vagy, egy-két korty vizet is ihatsz közben. Ha van választási lehetőséged, inkább nap közben egyél, ne későn este. Ha nagyon késő van, és még hátra van a karácsonyi vacsora, akkor nem árt, ha picit kevesebb köretet és édességet eszel, mint amennyit ebédre ennél, ugyanis a szénhidrát az egyik, amitől hízunk. A maradékot kérd elvitelre 🙂 Haza felé szintén lehet sétálni, legalább „lemozgod” a vacsit! 2 ünnep között pedig egész nyugodtan sportolj, szánkózz, fuss, túrázz, vagy menj el edzeni, ugyan könnyű ellustulni, de ha sikerül a barátaid közül valakit rávenni, ketten könnyebb lesz! Otthon ülni a TV előtt csokis sütivel persze még könnyebb…

Úszógumimentes Karácsonyt!

Melyiket fogod megcsinálni
Karácsonykor?

 

Képek: recept.network, forodefotos

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta