Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Hogy viselkedj, amikor a párod bemutat a szüleinek?

Hogy viselkedj, amikor a párod bemutat a szüleinek?

Egy párkapcsolat egyik első megpróbáltatása az, amikor megismerkedünk a szülőkkel. Mindenki izgul, senki sem várja. A kikerülés nem lehetséges, de akkor mit csináljunk, hogy elviselhetőbb legyen?

Nem hallottam még senkitől, hogy nem parázik ilyen esetben. De mégis mitől félünk? Hogy nem tetszünk nekik, hogy hülyeséget mondunk, hogy kínos kérdésekre kell választ adnunk? Utólag persze rájövünk, hogy nem is volt vészes, egy idő után jó esetben pedig megszeretjük a szerelmünk szüleit, de előtte fogalmunk sincs, hogy viselkedjünk. Ha te se tudod, itt van pár jó tanács.

Csak magadat vidd

Felmerül a kérdés, hogy vásároljunk-e valami ajándékot. Aki szerint így illik, az virággal, borral és csokival a kezében jelenik meg aznap. Személy szerint és sose vittem semmit és az exeim is azon a véleményen voltak, hogy ez nem fontos. A későbbiekben mindig megleptem őket a szülinapjukon, karácsonykor, hiszen akkorra már kialakult köztünk is egyfajta szeretet és törődés. Szóval ráérsz akkor ajándékozni, amikor lesz is miért.

aaaa

Őket nyűgözd le, ne a párodat

Nem arról van szó, hogy játszd meg magad, csupán az a lényeg, hogy hiába tetszik a pasidnak az a mélykivágású felső, azt inkább egy randira vedd fel, ne az első közös családi ebédre. Valószínű, hogy kedvesedet nem zavarja, ha csúnyán beszélsz, de ügyelj arra, hogy most ne szaladjon ki káromkodás a szádon. Ha tudod, hogy az anyósjelölted vallásos, te meg nem, inkább ne hozd szóba a témát, ha ő kérdez rá, legyél minél diplomatikusabb.

Beszélj!

Szokás mondani, hogy add önmagad, de még a nagydumások is izgulnak, emiatt hajlamosak szinte semennyit nem beszélni. Ez hiba, hiszen lehet, hogy a későbbiekben is úgy bánnak majd veled, mintha alapból félénk lennél. Tudom, hogy nehéz és a hangszíned is magasabb, de ne csak egy szóban válaszolj a kérdésekre. Fejtsd ki a véleményedet, esetleg te is kérdezz tőlük. Légy jókedvű, sugározzon belőled a vidámság és a közvetlenség. Örülni fognak, hogy barátságos vagy és megmersz szólalni.

ttt

Köszönj meg mindent

Mutasd ki, hogy hálás vagy a lehetőségért, hogy megismerhetted azokat, akiknek köszönheted, hogy boldog párkapcsolatban élsz. Dicsérd meg az ételt, búcsúzáskor köszönd meg, hogy itt lehettél. Ha szimpatikus voltál nekik, akkor várni fognak máskor is.

Ez az egész nem félelmetes, csak annak tűnik. Amikor már ott vagy, minden gördülékenyen fog menni és csak nevetni fogsz, hogy mennyire izgultál fölöslegesen.

 

Írta: Czár Fruzsina

 

Foto: http://www.hotdog.hu, www.femcafe.hu, http://www.nlcafe.hu

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share