Ezt nézed:  / Színes / Hogyan alakul a szerelmi háromszög a Középsuliban?

Hogyan alakul a szerelmi háromszög a Középsuliban?

2018. június 3. /vasárnap/ 14:20

Egy héttel ezelőtt jelent meg a Középsuli legújabb epizódja, amelyben kiderült, hogy Dominiknak új barátnője van, pedig úgy tűnt, hogy nagyon kezdenek közeledni Julival, de még Franciskával is jól megértik egymást, most azonban egy harmadik lány került a képbe, a sportos Laura. 

Megkérdeztük a Dominikot és Julit alakító szereplőket, hogy szerintük miért alakult ki ez a helyzet a történetben.

“Valószínűleg Dominik besokallt attól, hogy egyik lány sem lehetett az övé, hisz egyik sem viszonozta egyből az érzelmeit. Laura a történetben ebből a szempontból más, ezért dönthetett úgy, hogy Laurával próbálja meg ezt a párkapcsolat dolgot”

– mondja a való életben tizenkilenc éves Dominik.

“Dominik karaktere kezd kicsit Bende karakteréhez hasonlítani. Megkaphatna két lányt, választhatná Franciskát vagy Julit is, de helyettük egy harmadikat választott. Juli persze kiakadt érthető okokból, ugyanis eddig Dominik mindig ott loholt utána, mostanában meg más lányok felé kacsintgat, sőt, jár velük. Hogy miért van ez? Talán azért, mert küzdeni kell Juliért, Lauráért viszont nem kellett és így sokkal könnyebb volt neki. Én mindenesetre bízom benne, hogy van még esélye Dominiknak és Julinak és szerintem a nézők is örülnének”

– ezt pedig már Juli mondja a sorozatbeli karakterek viszonyáról.

Örülnétek neki, ha Juli és Dominik igazi pár lenne a sorozat történetében?

JULI | DOMINIK
Én...

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share