Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Te megtaláltad már az igazit? Milyen farmer illik hozzád?

Te megtaláltad már az igazit? Milyen farmer illik hozzád?

Megtalálni a tökéletes farmert sokszor nehezebb feladatnak tűnik, mint a  Szent Grál felkutatása, a Mona Lisa mosolyának megfejtése vagy éppen egy ötös matekdolgozat megírása. Egy kis segítséggel azonban a lehetetlennek tűnő dolgok is lehetségessé válhatnak.

A farmernadrág több, mint egy egyszerű ruhadarab, hiszen azok közé az alapdarabok közé tartozik, melyek szinte bármivel párosíthatóak, legyen szó elegáns, lezser vagy sportos szettekről. Egy jó farmer hosszú évekig hű társa marad az ember lányának, kitart mellette jóban rosszban, nem kritizál, nem piszkálódik, csak veled van.

Ehhez azonban neked is passzolnod kell hozzá. A tökéletes egyezés kritériumait mindenki ismeri, de csak kevesen találják meg a hozzájuk illő farmernadrágot. A jó farmer mindenhol tökéletesen simul a testedre, nem vág, nem nyom, nem áll el, összetart ott ahol kell és kihangsúlyozza a kihangsúlyozni valót. Mindeközben szinte nem is érzed, hogy farmernadrág van rajtad és a viszkető foltok helyett csak az utánad forduló elismerő tekinteteket kell begyűjtened.

Körte, alma, homokóra…az  első lecke, hogy mindig a testalkatodnak megfelelő farmert válaszd. Az irigyelt homokóra alkattal megáldott lányok nőies vonalain szinte minden jól áll, de az egyenes fazon mégis segít, hogy ne tűnjenek olyan hangsúlyosnak a combok és a lábszárak.

Az alma vagyis a keskenyebb csípő és hangsúlyosabb felsőtest a répa fazonú farmernadrágokkal egyensúlyozható ki, melyek szélesítik a csípővonalakat. A lapos fenékkel csodát tesznek az olyan nadrágok, melyek övrésze szélesebb, a zsebei magasabban helyezkednek el és még egy kis koptatás is megengedett.

A körte alkatra vagyis a szélesebb, nőiesebb csípőre válaszd az aljuknál szélesedő darabokat és kerüld a skinny fazont, melyek inkább a hosszú lábakon és a fiúsabb testalkaton mutatnak jól, mert nőiesebbnek látttatják  a formákat. Jó döntés még a magasabb derékrésszel készült és sötétebb színű farmer is, illetve az egymáshoz közelebb varrt hátsó zsebek.

A vékony, fiús alkaton jól áll a skinny jeans, de okos döntés az is, ha több anyaggal szélesíted az alkatodat, így  a boyfriend farmer ugyanúgy megengedett.

Az ovális alkatra és a hosszabb szárak illenek és a szélesebb, kényelmes derékrész, tehát a capri fazont inkább hanyagold.

Figyelj a részletekre is. Ha alacsonyabb vagy, válaszd a szűkebb fazonokat vagy az élére vasalt farmerokat, de kerüld a hetvenes évek trapéz csodáit.

Az x vagy o lábakat nagyszerűen elrejtik a boyfriend jeansek, ráadásul még nagyon divatosak is.

Ha nőies hátsóval áldott meg az ég, kerüld az ejtett ülepű farmerokat, mert ezek nagyobbnak láttatják a formákat. Azok, akik viszont hangsúlyozni szeretnék laposnak ítélt vonalaikat válasszanak mintás, díszített hátsózsebekkel kapható farmernadrágokat.

A zsebek elhelyezkedése is sokat ronthat vagy éppen javíthat a hátsó összképen. Figyelj arra, hogy általában a túl alacsonyra  vagy túl távolra felvarrt zsebek torzíthatják a formáidat, de a túl nagy hátsó zsebekkel sem jársz jól, ha csak nem egy kis optikai csalás a célod.

A csípőfazonnal csak óvatosan, hiszen vagy kis hurkácskák lesznek a meggondolatlan tulajdonos jutalma vagy ízléstelenül kivillanó fehérnemű!

Nem boldogulsz a választással? Olvass tovább!

Farmerriadó!
Te hajlandó lennél megvenni egy drágább, márkás farmert, ha tökéletesen illik rád?

Képek:  meredithvieirashow, theplasticsurgerychannel, hudsonjeans

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share