Hogyan csajozz kutyával?

Rovat

Megosztás

Megmondom őszintén, mikor a szerkesztő megbízott azzal, hogy én írjam meg a „hogyan csajoz kutyával” című cikket, meglepődtem. Pont én írjak a csajozásról, aki hát nyilvánvalóan elég király vagyok benne? Viccet félretéve, ha van egy cuki állatod, állítólag alkalmas lehet ismerkedésre. Hogyan?

doggy-date-440

A lányok imádják a cuki állatokat. Valami minél kisebb, annál érdekesebb, és bizony, ha már a kutyus pillanatok alatt belopja magát valaki szívébe, akkor ezerszer könnyebb dolgunk lehet a lányokkal ismerkedni, mintha csak úgy odamennénk.

Kicsit fura ez a világ, mert én ma úgy látom, a csajozás egyre nehezebb. Miközben a lányok egyre inkább elvárják, hogy udvarolj, normálisan közeledj feléjük, hihetetlen durva védelmi mechanizmust építettek ki, gyakorlatilag mindenre hárítanak. Valahol olvastam egy megtörtént esetet: egy srác szólni akart a csajnak, hogy amúgy beleült valamibe, de már megszólításnál („bocsi”) jött a lánytól a válasz: „van barátom”.

Vannak emberek, akik meg vannak arról győződve, hogy minden a dumán múlik, van, aki azt mondja a hely nem mindegy, van aki meg egyszerűen király, és nem kell semmit csinálnia. Ha ti nem tartoztok azok közé, akiknek minden simán megy, de van egy kutyátok, próbáljátok ki az alábbi tippeket! Hátha.

Figyelmeztetés!!! SOHA ne vegyél magadhoz örökre azért egy állatot, hogy önös érdekeidre használd! Ne azért legyen kutyád, hogy csajozz! De ha már van, miért ne lehetne a szárnysegéded?

Ha havertól kérsz kölcsön kutyát, az kevésbé baj, de akkor valld be, hogy nem a tiéd!

dapper-wedding-accessories-for-your-dog-save-the-date-signs.full

5 tipp, hogyan csajozz kutyával

Ne feledd, hogy az elsődleges célod nem az, hogy a kutya elvégezze helyetted a melót. A cél az, hogy könnyebben kezdeményezz beszélgetést a kiszemelt lánnyal, automatikusan ledöntve azokat a falakat, amiket korábban említettem.

Légy király! Ne attól legyél király, hogy kutyád van. Attól legyél király, aki vagy, és itt a cél nem a királyság, hanem az egészséges önbizalom. Ha nem hiszed el, hogy lazán tudsz hozzáállni ahhoz, amit csinálsz és félsz, inkább el se kezd! Ahogy a kutya is ösztönösen szereti az embert, úgy te is szeresd magad annyira, hogy elhiszed, hogy igenis a lány tök jól járhat, ha megismer téged, csak ezt még nem tudja. Hát bizonyítsd be neki! Ha ehhez a kutyus kell, hát jó. Persze ez csak akkor működik, ha amúgy nem vagy paraszt, és normálisan tudsz hozzáállni a lányokhoz. Ha ez megvan, vidd el a kutyát sétálni, és ne felejtsd el hazavinni!

Couple-and-dog-3

1. Légy jó fej a kutyáddal!

Beszélj hozzá, játssz vele, mosolyogj, valahol a csaj közelében! Érd el, hogy felfigyeljen arra, hogy milyen jól bánsz az állatokkal! A lányok szeretik, ha egy fiú szereti az állatokat, pláne ha jól bánik velük. Így feltűnhet, hogy egy kedves ember vagy, aki tud bánni talán még az emberekkel is. Ha amúgy kiderült számodra, hogy a lányok figyelnek, mert tetszik nekik, ahogy a kutyával játszol, vagy maga a kutya, akkor ezt te is feltűnően vedd észre! Ne játszd meg, hogy neked nem tűnt fel, hogy néznek! Hadd nézzenek, király vagy! Ha alkalmasnak látod erre a pillanatot, akkor kérdezd meg van e kedvük nekik is eldobni a labdát az ebnek, bekapcsolódni. Az ismerkedés innen gyerekjáték. Játszotok a kutyával, közben megkérdezed a nevét stb. Sima ügy.

Ha viszont nem akarnak játszani, nyugodtan megkérheted őt/őket arra is, hogy vigyázzanak rá, amíg te elmész pisilni. Szigorúan azt mond, hogy pisilni. 😀 Ha stílusos akarsz lenni, visszafelé hozol valamit a csajnak/csajoknak köszönetképpen. Aztán ha kíváncsiak rád, úgyis folytatódik a beszélgetés.

2. A szándékos bevonás is jó lehet. Hopp, véletlen pont arra repült a parkban a fránya frizbi. Nahát, mik vannak. No persze a kutya rögtön odafut megszerzi, ekkor te meg odarohanhatsz segíteni, elnézést kérni. Ha valamit a szerencsétlen állat még fel is borított, felajánlhatod, hogy hozol másikat. Ha tetszett nekik a kutya, meg lehet kérdezni, hogy van e kedvük kicsit ellenni vele. Leülhetsz tisztes távolban, de tuti, hogy megkérnek foglalj helyet. Na, ekkor már nincs más hátra, mint gyorsan elvenni az összes kaját, ami náluk van, és futás. Ja, nem. Azt én szoktam. Te csak ismerkedj!

dog-park-date-620x350

3. Lehetnek gondok.

Van olyan, aki azzal próbálkozik, hogy szándékosan a lányok köré tekeri a pórázt, vagy direkt a sűrűjébe küldi a kutyát. Elméletben ez sokszor szép, de valójában lehet ellenkező eredménye is. Olyannak tűnhetsz, aki nem tud uralkodni a kutyáján, nem tudja kezelni, és az eredmény az, hogy: „miért nem tudod visszafogni a kutyádat te állat?!” Ha szeretik az állatokat a csajok, az nyilvánvalóan egy plusz, de a csajozáshoz önmagában kevés. Megsimogatják és annyi. Csőőőő…

De ha az utóbbi történik, akkor megkérdezheted, hogy neki van egy kutyája, szereti e, mióta van? Esetleg, hogy merre lakik, hová szokott járni vele? Ha nincs kutyája valamilyen okból, még azt is felajánlhatod, hogy ha legközelebb lejön a parkba, akkor el lehet a tiéddel.

„Áhh, tudod nagyon elfoglalt vagyok, vezetnem kell egy milliárdos céget, és sajnos nincs elég időm a kutyámra. Nem lenne kedved segíteni kifárasztani?”

Vagy ilyesmi, csak őszintén. 😀

4. Ne legyen félelmetes a kutya! Sajnos az az igazság, hogy nem minden kutya nyerő egy csajnak, bár embere válogatja. Van aki imádja a lihegő, nyáladzó hat méteres vadállatokat, de van aki irtózik tőlük. Amit viszont minden csaj szeret, aki állatbarát, az a kiskutya. Nem feltétlen a kis termetű kutya, hanem a kölyökkutya. Ha kölyökkutyád van, talán azzal a legkönnyebb, hiszen ő ellenállhatatlan. Őt bármilyen ürüggyel bízhatod másra, sőt nem is kell odamenned senkihez. Leülsz valahol, el vagy vele és köréd gyűlnek a lányok. Ez tuti!

Mammal-Play-dogs2

5. Trükk

Ha tud valamilyen trükköt, okos dolgot a kutyád, azzal is lehetsz szórakoztató. Mondjuk, csak akkor ha nem erőltetett. Ha 5 perce a csajok előtt próbálsz megcsinálni valamit, amit a kutya azért sem akar, az gáz. Ne nevetséges akarj lenni, hanem király, mondtam már!

+1. Ha a lánynak is van kutyája, az még jobb. Ha a két állat jól kijön, és imádnak együtt játszani látványosan, akkor tiszta sor. Hagyni kell őket. Mond meg a csajnak, hogy „nem hagyjuk őket kicsit játszani?”. Dee… hihihi. És máris lehet közben dumálni. Ez a 101 kiskutyás effektus. Most találtam ki. Abban volt, hogy kutyájuk miatt jött össze a pár. A kutyák jól kijöttek, ők meg később bejöttek egymásnak.

Na de…. Zseniális, kifürkészhetetlen, kreatív, megállíthatatlan, és mindazonáltal öltetektől sosem mentes agyam megfordította a dolgot és azt mondom: csajozz akkor, mikor nem neked, hanem neki van kutyája. Tüdümmm…erre még a szerkesztő sem számított, mikor kiadta nekem ezt az……….egyébként nagyon jó cikkötletet.

Íme tehát néhány csajozós tipp a teljesség igénye nélkül arra, ha a csaj épp a kutyáját sétáltatja.

screen-shot-2014-01-22-at-11-21-05-pm

„Hú de tüzel valakiiii”. 😀 Na jó, ez csak poén.

1. Gyönyörű az a kutya. Különösen a gazdája.

Hát ez hízelgő lehet, esetleg megnevetteti a lányt. Azt ne mond, hogy „de gyönyörű kutya, látom hasonlít a gazdájára”. Ha a kutya épp egy kövér tohonya állat, akit épp azért hoznak le, hogy fusson kicsikét szerencsétlen, nem jó döntés ezt mondani. Ha még tudsz is valamit a kutyákról az extra. „A német juhász nagyon jó fajta, mert….” És akkor mondasz valami jót, amit egyébként a lányról gondolsz. Ú, de picológikusan taktikus. 😀

2. Figyejjé! Nagyon szép a kutyád. Megadod a számát?

Na ez csak akkor lehet jó, ha megfelelő stílusban adod elő. Ha ebből lejön, hogy frappáns vagy és laza, talán érti a poént és nem néz bénának. Tudni kell jól rögtönözni. Ez az élet manapság, mert eez hápbörg…na jó, nem.

Lehet, hogy nem fog semmit csinálni, de ha nem hiszi el, hogy bejön neked a kutya és elhívnád randira, akkor beszéld meg vele, hogy ő is jöjjön el, és akkor láthatja, hogy milyen komolyak a szándékaid. 😀 És ha belemegy, hát ott lesz a lány.

Na jó, ezt még én sem hiszem el, hogy bejön. 😀 Menjünk tovább!

c8a7f24c18986b19499b0fc39d58b522

3. Honnan van a kutya?

Lehet, hogy egyébként nem érdekel, de érdemes megkérdezni honnan van a kutyája, mert te is épp ilyet szeretnél, de nem tudod érdemes e, hogyan viselkedik az állat stb. Kérj tanácsot! Ha ráér és szívesen beszélget veled erről, akár már egy kávé mellett, akkor nyilvánvalóan szívesen beszélget veled. Ő, mint felelős állattartó fontosnak érzi, hogy segítsen neked, hogy jó gazdi legyél. Nem? De! Aztán később beszélhettek másról is.

4. Segítesz megkeresni a kutyámat?

Ha elég bevállalós vagy, akkor mondhatod a lánynak, hogy te is kutyával jöttél le, de elkóborolt, és szükséged lenne valakire, aki segít megkeresni. Sétálhattok együtt, megnézhettek pár helyet, közben beszélgessetek! A végén cuki képet vágva bevallhatod, hogy igazából nincs kutyád, és csak azért csináltad ezt, mert beszélni akartál vele. Ha nem tetted volna, azt talán örök életedre bánnád, és bocsi, hogy ezt így csináltad, de nem akartad, hogy élből elzavarjon, ha csak egy béna dumával mész oda. Hát talán megbocsájtja, jót mosolyog és aztán elkérheted a számát, vagy meghívhatod valahová.

Garantálja valami, hogy ezek a dolgok bejönnek? Nem. Soha semmi nem garantálja. Esély persze van, de az ismerkedés, csajozás, a szerelem mind-mind olyan dolgok, amikre egyszerűen nincs szabály. Bármikor bejöhet, bármikor elsülhet rosszul, de az biztos, hogy ha egy lánynak dolga van veled, akkor lesz esélyed megismerni. És ha épp az kell hozzá, hogy legyen ott egy kutya, hát istenem.

Hogyan csajozz kutyával?
Te csajoztál már kutyával?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta