Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Hogyan éld túl az új év első napjait? A Középsulisok megmondják

Hogyan éld túl az új év első napjait? A Középsulisok megmondják

Bárcsak a suliidő telne olyan gyorsan, mint a téli szünet! Hiszen éppen csak hogy megszoktad a semmittevést. Meg ráhangolódtál az aktív pihenésre is. És különben is még csak most állt át a szervezeted, hogy délelőtt tíznél előbb semmiképpen se kelj fel. És azt ki ne hagyjuk, hogy még maradt a bejgliből vagy a szaloncukorból is.

De hiába minden ellenvetés és indok, az iskola folytatódik!

Hogyan éld túl a szünet utáni napokat? A Középsulisok megmondják!

Zsófi

 

Én az új évet általában egy jó kis megfázással vagy influenzával szoktam indítani, így többnyire egy kissé kényszeres, ám mindenképpen meghosszabbított téli szünettel indulok neki a következő évnek. Persze nem ajánlom, hogy ti is kövessétek a példám és benyeljetek egy csúnya vírust, lazítani viszont mindenképpen lazítsatok a suli első néhány napján. Higgyétek el, az év végi eredményetek nem ezen a pár napos lazázáson fog múlni.

Dominika

 

Hogy túléljem a suli első napjait, igyekszem magamat motiválni, megjutalmazni. Nem kell itt nagy dolgokra gondolni, de például egy sütivel, egy csokival vagy csak egy délutáni mozival rengeteget dobhatsz a depis hangulatodon.

Tibi

 

Az új év első napjaiban mindig igyekszem kicsit összegezni az elmúlt évet és végig gondolni, mit is várok a következő évtől. A 2020-as év különösen izgalmas és fontos lesz az érettségi miatt és amiatt is, hogy utána kit hova vesznek majd fel egyetemre. Engem megnyugtat ez a kis rituálé, javaslom, szedjétek össze ti is így év elején a gondolataitokat, céljaitokat.

Rozi

 

Szerencsés vagyok, mert én viszonylag könnyen visszarázódom a dolgos hétköznapokba. A gyengém viszont a korán kelés, így arra már a szünet utolsó napjaiban edzem magam, mindig egy fél órával korábban kelek, mint ahogyan a szünetben szoktam.

 

Hogyan éld túl az új év első napjait? A Középsulisok megmondják
Te könnyen visszarázódsz a suliba?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share