Hogyan éld túl az új év első napjait? A Középsulisok megmondják

Rovat

Megosztás

Bárcsak a suliidő telne olyan gyorsan, mint a téli szünet! Hiszen éppen csak hogy megszoktad a semmittevést. Meg ráhangolódtál az aktív pihenésre is. És különben is még csak most állt át a szervezeted, hogy délelőtt tíznél előbb semmiképpen se kelj fel. És azt ki ne hagyjuk, hogy még maradt a bejgliből vagy a szaloncukorból is.

De hiába minden ellenvetés és indok, az iskola folytatódik!

Hogyan éld túl a szünet utáni napokat? A Középsulisok megmondják!

Zsófi

Én az új évet általában egy jó kis megfázással vagy influenzával szoktam indítani, így többnyire egy kissé kényszeres, ám mindenképpen meghosszabbított téli szünettel indulok neki a következő évnek. Persze nem ajánlom, hogy ti is kövessétek a példám és benyeljetek egy csúnya vírust, lazítani viszont mindenképpen lazítsatok a suli első néhány napján. Higgyétek el, az év végi eredményetek nem ezen a pár napos lazázáson fog múlni.

Dominika

Hogy túléljem a suli első napjait, igyekszem magamat motiválni, megjutalmazni. Nem kell itt nagy dolgokra gondolni, de például egy sütivel, egy csokival vagy csak egy délutáni mozival rengeteget dobhatsz a depis hangulatodon.

Tibi

Az új év első napjaiban mindig igyekszem kicsit összegezni az elmúlt évet és végig gondolni, mit is várok a következő évtől. A 2023-as év különösen izgalmas és fontos lesz számomra, hiszen végre elvehetem feleségül álmaim asszonyát. Kövessétek ti is az álmaitokat, soha nem adjuk fel!

Hogyan éld túl az új év első napjait? A Középsulisok megmondják
Te könnyen visszarázódsz a suliba?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta