Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Hogyan legyél népszerű a suliban?

Hogyan legyél népszerű a suliban?

A középsuliban szinte mindenki arra törekszik, hogy népszerű legyen, de legalább beilleszkedjen, ami elsőre sima ügynek tűnik, de sokan paráznak tőle. Ehhez szeretnék tippeket adni, hogy egyszerűen és könnyedén menjen az életedet a suliban. 

1. Ne ülj otthon!

Evidensnek tűnhet, hogy ha otthon ülsz, akkor tuti nem szerzel új ismerettségeket, és nem leszel a népszerűek táborában, ezért menj el az összes programra, amit a suliban szerveznek, akár iskolaira, akár valami külső szervezésű bulira. Ha látják az arcodat, akkor jobban be tudsz illeszkedni, még ha nem is te vagy a társaság közepe.

2. Légy aktív a közösségi oldalakon!

Ez nem azt jelenti, hogy nyalizz Facebookon mindenkinek, de ha belájkolod a jobb képeit azoknak, akikkel jóban akarsz lenni, akkor amiatt, hogy a neved felugrik az értesítéseik között többszöt, szinte tudat alatt szimpatikusabb leszel nekik. Így könnyebben tudsz utána már összebarátkozni velük élőben.

3. Csinálj programokat!

Ha nincs éppen sulis szervezésű program, akkor a pár haveroddal állj össze, találjatok ki valamit, és hívjatok meg másokat is rá! Ha paráztok, hogy nemet mondanának, csináljatok Facebook eseményt és így nem kell szemtől szemben elhívni másokat.

4. Légy kedves!

Mindenkivel legyél kedves és ne pletykálkodj másokról! Főleg olyanokról, akiket nem ismersz, hiszen simán visszajuthat  hozzá és ciki, ha a te neveddel fog összekapcsolódni valami rosszmájú pletyka. És mivel egy gimiben a falnak is füle van, hidd el nem maradnak a titkok és pletykák sokáig bizalmasak.

5. Légy önmagad!

Legyen szó divatról vagy viselkedésről, azzal ha utánzol valakit, nem leszel népszerű. Ha pedig mindig az utolsó divatot akarod követni, nem biztos, hogy kényelmesen érzed majd magad azokban a ruhákban, ez pedig kívülről látszódni fog rajtad. Legyél laza, ne félj beszélgetni másokkal és tuti, hogy hamar népszerűvé válsz!

Ha még több tippre kiváncsi vagy, akkor ebben a videóban találsz még segítséget, hogy hogyan legyél népszerűbb!

 

Fotó: tvtropes.org

Fotó: tvtropes.org

Fontos a népszerűség?
Szerinted fontos, hogy népszerű legyél a suliban?

Borítókép: hercampus.com