Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Hogyan lehet könnyebb a távkapcsolat?

Hogyan lehet könnyebb a távkapcsolat?

Távkapcsolatban élni még egy rövid ideig sem könnyű, persze van, akinek megfelel az ilyesmi, viszont vannak olyanok is, akik egy hetet is alig bírnak ki imádott szerelmük nélkül. Egyik eset sem gond, ha fennáll, viszont mindenkinek tudnia kell megfelelően kezelni a dolgokat, legfőképp az egymás nélküliséget, a másik hiányát, hiszen ezt a legnehezebb elviselni.

distance-heart-love-lyrics-map-Favim.com-247655

Ha valaki szeret valakit, akkor legszívesebben minden idejét vele töltené, de az életben vannak olyan dolgok, amikre akkor is muszáj időt szánni, ha nem akarunk, mint a suli, munka, vagy a sok egyéb teendő. Így tehát máris sokkal kevesebb időnk marad arra, hogy azzal legyünk, akit magunk mellé választottunk, de talán az időnél is nagyobb gondot jelent a nagy távolság, ami elválaszt egymástól 2 embert, hiszen, még ha csak egy kicsit is tudnánk ilyenkor a másikkal lenni, az is nagyon jó lenne, de mégsem lehet.

Love_by_abbachibi

Ilyenkor nem tud az ember a párjával lenni, nem tudnak akármikor beszélni, bizonytalan a következő találkozás dátuma, a nagy távolságokat sem időben sem anyagi okok miatt nem lehet egyik pillanatról a másikra átlépni, de azért sok dologgal lehet könnyíteni manapság ezen a nehéz időszakon.

Akit szeretünk, az hiányzik, ha nincs mellettünk, és ilyenkor csak a következő találka jár a fejünkben. Tervezgetünk, de ha nincs időpont, akkor kétségbe vagyunk esve. Ezt elkerülendő, a lehető leghamarabb kell találni egy időpontot a következő találkozásra, így kicsit megnyugszik majd a lelkünk!

A bizalom is nagyon fontos egy ilyen kapcsolatban, de, aki bevállal egy ilyet, annál ebben biztosan nincs hiány. Az ember ilyenkor egy komoly kapcsolatra asszociál, amiben már közös jövőt is lehet tervezni, és fontos is, hiszen senki nem akarja az egész életét leélni egy távkapcsolatban, szóval a közös célok is segíthetnek a dolgon!

Amikor csak tudtok, beszéljetek! Manapság mindenki webcamozik, és ki is kell használni a technika előnyeit. Persze, ha netes szexig jutnának a szerelmes beszélgetések, csak óvatosan a dologgal!

tk

Egy apró kis üzenet Facebookon, vagy bárhol, rengeteget jelent, és azt mutatja a párodnak, hogy törődsz vele, sokat gondolsz rá, és, hogy ő is hiányzik neked. Manapság már napközben is megnézi az ember az üzeneteit, hála az okos mobiloknak és az internetnek.

Küldjetek egymásnak sok-sok képet, hiszen ilyenkor mindketten arra vagytok kíváncsiak, mi történik a másikkal, hogy telnek a napjai, mit csinál.

A barátokat és a kikapcsolódást, ilyenkor sem szabad elhanyagolni. Fontos, hogy ne zárkózzatok be!

A posta, vagy a csomagküldés ódivatúnak tűnik, de gondolj csak bele, mennyire jó érzés, ha kapsz a párodtól bármit, amin az ő illata van, a parfümje, esetleg a kéznyoma. Ez is sokat segíthet azoknak, akik hosszú ideig nem tudnak találkozni.

Fontos tehát, hogy ne feledkezzetek meg a legapróbb dolgokról, meséljetek sokat egymásnak, hiszen rengeteget segít, ha tudjátok, hogy mit csinál a másik napközben, kivel jár szórakozni, és próbáljátok meg a lehető leghamarabb megbeszélni, hogy mikor tudtok találkozni! Mivel az én párom nagyon messze van tőlem, így a fentebb leírt dolgok egy része már tesztelve lett, és tényleg sokat tudnak könnyíteni a távolságon.

Távkapcsolat
Volt már távkapcsolatod?

 

Fotók: thewowstyle.com, favim.com, dailynexus.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share