Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Hogyan maszturbálj biciklin?

Hogyan maszturbálj biciklin?

Sose fogod elhinni, mi történt velem, de volt egy orbitális orgazmusom az új biciklimen! – meséli a Csajok a csúcson című filmben Inken a barátnőjének. Emlékeztek a parádés jelenetre, amikor egy főutcányi távolság és pár perc elég arra, hogy a lány a biciklinyergen kielégítse magát? Szerintetek mindez csupán Diana Amft hiteles és briliáns színjátéka miatt ilyen élethű vagy tényleg létezhet?

Van, akinek bejön

Sok csajos fórum szól az önkielégítésről, itt a különböző segédeszközök használata is téma, és ha nem is túl gyakran, de azért szóba kerül a biciklin maszturbálás. A legtöbb komment persze trollkodás: mindenkit leoltanak, hogy nem létezhet ilyesmi, így nem lehet elmenni. Ám néhány hozzászóló szerint igenis lehet extra kellemes érzéssel biciklizni, ha mondjuk úgy van beállítva a nyereg és erre alkalmas öltözet van valakin. Mindenesetre, ha valaki utána akar nézni a dolognak, érdemes olyan női maszturbációra szakosodott oldalakon böngészgetni, ahol nem csupán az arc nélkül internetezők halmozzák a sületlenségeket, hanem szakember válaszolja meg a kérdéseket.

Egészséges is lehet

Maszturbálni nem ciki, sőt, teljesen természetes dolog, ha valaki szellemileg-testileg már elég érett ehhez. Téves és avitt elgondolás, hogy ez valami bűnös tett lenne, sőt, nem beszélni róla és tiltani nagyobb bajokhoz vezethet, mintha teret adnánk ennek elfogadható keretek között. A szervezetre – ugyanúgy, mint egy együttlétnek – jótékony hatásai vannak: frissíti a vérkeringést, segíthet megelőzni fertőzéseket, edzi a medencefenék izmait és alvászavarok ellen is jó. De ami talán fontosabb, hogy ezáltal megismered a tested, tehát, hogy mi jó neked és mi nem. Természetesen rengeteg eszközt segítségül lehet hívni,  de fontos tudni, hogy a maszturbálás magánügy, oda kell figyelni, hogy megfelelő körülmények között történhessen. Szóval akár biciklin, akár másképp, lehetőleg ne lássa senki. 🙂

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share