Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Hogyan választhatok jobb barátot, vagy barátnőt?

Hogyan választhatok jobb barátot, vagy barátnőt?

Már megint elkésett és nem jelzett előre. Már megint nem tartotta be, amit ígért. Már megint hazudott és megcsalt. Ismerős helyzetek? Léteznek megbízható partnerek – állítja a Psychology Today amerikai honlap. Sőt, azt is elárulja, hogyan lehet kiválasztani.

Türelem, önfegyelem, öntudatosság, megbízhatóság – ezeket a tulajdonságokat tartjuk a legfontosabbnak a másikban, ha párkapcsolatról van szó. Legalább is ez derül ki több 2011-es pszichológiai vizsgálatból.

Ha ez tényleg igaz, miért választunk olyan sokszor link alakokat? Nem elég csak az érzelmekre figyelni – int a ridegnek tűnő megállapítás. Bármennyire is szeret bennünket valaki, kellő önkontroll híján kegyetlenül össze tudja törni a szívünket. Ezért amikor randizunk valakivel és még vacillálunk, hogy vajon megtartsuk-e, három dolgot érdemes ellenőrizni.

Figyelem: Nemcsak az fontos, veled mennyire figyelmes. Az is, hogy másokra, önmagára és a saját feladataira mennyi komoly érdeklődést fordít. Ha csapongó és képtelen koncentrálni, nem ő a legjobb választás.

Türelem: Ha ingerült lesz, mert kicsit többet kell várni a pincérre, vagy rosszabb esetben, mindent azonnal akar megkapni, legyél nagyon óvatos!

Hatékonyság: Neked is van olyan ismerősöd, aki állandóan ötletel, álmodozik, de soha semmit nem valósít meg? Még a legapróbb dolgot sem. Komolyan hangemberrel akarsz együtt lenni?

Hogyan választhatok jobb barátot, vagy barátnőt?
Hogyan szabadulsz meg a link baráttól?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share