Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Hogyan vedd rá a szüleidet, hogy elengedjenek a legtutibb szilveszteri buliba?

Hogyan vedd rá a szüleidet, hogy elengedjenek a legtutibb szilveszteri buliba?

A barátaid az évezred legjobb buliját szervezik szilveszterre, de az őseid szőrös szívűek? Ne add föl a reményt! Még elengedhetnek!

1. Jó időzítés – taktika

Nagyon sok múlik azon, mikor jelented be a várható partyt. Biztos kitapasztaltad már, hogy mitől és mikor lesz jó hangulata az ősöknek, ilyenkor környékezd meg őket!

2. Jó gyerek vagyok – taktika

Ha sok idővel a buli előtt elkezded a jó gyerek – taktikát, könnyen nyerő pozícióba kerülhetsz: ha levitted a szemetet, kitakarítottad a szobádat, megetetted a macskát, megöntözted a növényeket és a nagymamának is segítettél sütni, akkor igazán nem lehet kifogásuk az ellen, hogy végre kimozdulj egy kicsit.

3. Most az egyszer – taktika

Szintén megható lehetsz, ha arra hivatkozol, hogy csak most az egyszer engedjenek el, máskor úgysem szoktak és a jövőben sem fogsz egy ideig ilyet kérni. Nyilván ezt csak egyszer tudod bejátszani, vagy ha többször, akkor nagyon ügyesnek kell lenned 😉

4. Nem iszom semmit – taktika

A szülők egyik legnagyobb féleleme az, hogy a gyerekük irdatlan részegen fog fetrengeni a földön, vagy még rosszabb: valakin. Éppen ezért biztosíthatod őket afelől, hogy nem fogsz semmit inni, hátha szimpi lesz számukra. Persze ebben az esetben nem érdemes a vodkaszódáddal szelfizni, hátha a mama alvás helyett az Instádat lesi.

xUg5gER.jpg

5. Mindenkit ismertek, aki ott lesz – taktika

Az ismeretlen gyakran veszélyesebbnek tűnik az emberek számára, még ha a gyakorlat nem is igazolja ezt mindig. Érdemes elmondanod, hogy csak az osztálytársaid/legjobb barátaid/barátnőid leszek ott, már amennyiben a szüleid szerint nem ők a világ legközveszélyesebb emberei. 🙂

534821_326078954114458_222224387833249_796932_582851113_n1

SOK SIKERT! 🙂

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share