Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Zene / Láttátok már? – Dorina új klipjében táncol Dominik!

Láttátok már? – Dorina új klipjében táncol Dominik!

Dorina Buli, buli című száma már 8,5 milliós megtekintésnél jár, ám a lány nem pihen! Azóta megjelent Love me-Szeress engem című száma Kevinnel, ezt követte a Jöjj gyere, most pedig itt a Bulizási! 

A Bulizási című szám központi témája természetesen a buli, a zene és a lazulás. A videóklipben egy partiba csöppenhetünk, ahol a résztvevők remek hangulatban buliznak, a táncoslábú közönség között pedig ránk kacsint egy ismerős arc is, hiszen Dominik is a tömegben ropja. Megkérdeztük, hogyan csöppent a forgatásba?

Hogy kerültél a forgatásra?

Egy barátom írt, hogy kellene segítség, mert nincs elég fiú a klipben, és kellene valaki, aki gyorsan tanul koreográfiát. Én rögtön pattantam és segítettem.

Milyen volt a forgatás?

Jó hangulatban telt. A táncos részek tetszettek a legjobban, hisz azokban ki tudtam élni magam. Körülbelül négy órán át volt rám szükség.

Igazából jól fogadtak, sokan ismertek közülük, de nem voltam egy túlzottan nagy szám. Rajtam kívül volt még három táncos srác, akik profik voltak, így én szerintem eltörpültem mellettük.

Volt beleszólásod a szerepedbe?

Nem volt, bár sokat nem is kellett csinálnom, hisz csak táncolnom kellett meg beülnöm egy fotelba.😃 De nagyon jól éreztem magam, szívesen elmennék egy újabb forgatásra is.

No, de lássuk a klipet is, hiszen már annyit beszéltünk róla! Reméljük, ez a sláger is bulihimnusz lesz, mint a Buli, buli!

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share