Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Honnan tudhatom, hogy tényleg szeret?

Honnan tudhatom, hogy tényleg szeret?

Ha szerelmesek vagyunk, gyakran látjuk másként a világot. Természetes, hogy szeretnénk tudni, hogy a másik vajon mennyire szeret bennünket. Miből tudjuk ezt megállapítani? Néhány ötlet, hogy kiderüljön az igazság.

Érdekli, ami veled kapcsolatos

Ha igazán szerelmes beléd a párod, akkor minden iránt érdeklődik, ami veled kapcsolatos. Megkérdezi, hogy telt a napod, hogy vagy, a családod is érdekli. Emlékszik, mit meséltél neki előzőleg, figyel rád és fontos neki a véleményed is.

Márti, 16 éves, Zalaegerszeg

Szerencsésnek gondoltam magam, mert azt hittem, a szerelmem ugyanúgy érez irántam, ahogy én ő iránta. Aztán idővel rá kellett jönnöm, hogy igazán nem is érdekli, mi van velem, hogy érzek, mi bánt épp. Soha nem kérdezte meg, mi újság velem. Mindig csak arról mesélt, vele mik történtek. Egy idő után ez már nagyon fárasztó volt, így szakítottunk is. Remélem, találok egy olyan társat, akit érdekli majd, hogy velem mi van, hogy én mit gondolok, hogy én hogyan érzek.

Minden idejét veled töltené

Ha szerelmes beléd, akkor a lehető legtöbb időt veled szeretné tölteni, még akkor is, ha nagyon elfoglalt. Mindig próbálja úgy alakítani a programját, hogy együtt lehessetek, képes lemondani számára fontos dolgokról csak azért, hogy veled tölthessen minél több időt.

Rita, 17 éves, Verpelét

Honnan tudom, hogy tényleg szeret a barátom? Mondja is, s érzem is, de az, hogy mindig velem szeretne lenni, hogy együtt megyünk mindenhova, sokat elárul a kapcsolatunkról. Ha nem lát, s nem beszélünk, pár óra múlva már hiányol. Ezek mind olyan apró jelek, amik elárulják, hogy ő is igazán szeret engem.

Figyelmes

Ha tényleg nagyon szeret a kedvesed, akkor apró, váratlan figyelmességekkel kedveskedik számodra , pl. kedves üzeneteket küld, vagy nap mint nap apróságokkal ajándékoz meg. Tudja, miket szeretsz, megjegyzi, mi a kedvenc ételed, zenéd, filmed. Kérés nélkül is ad, és hálás mindenért, amit tőled kap.

Ádám, 18 éves, Budapest

Nagyon szeretem a barátnőmet, s minden nap próbálom meglepni. Lehet, régimódi dolog, de virágot is szoktam venni neki rendszeresen. Jó látni, hogy mennyire örül ezeknek a kis figyelmességeknek. Én is rengeteg szeretetet, figyelmet kapok tőle, így ez kölcsönös. Remélem, sokáig együtt maradunk!

Honnan tudhatom, hogy tényleg szeret?
Szerinted mi a legfontosabb egy kapcsolat során?

Képek forrása: Pexels

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share