Honnan tudhatom | Mikor szabad megcsókolni?

Rovat

Megosztás

Az első csók, mondják, hogy meghatározza az éppen kibontakozó, kezdődő kapcsolatot, már ha jól sikerül, jó időben csattan el és okot ad a folytatásra! Mindennek megvan a maga ideje, de honnan lehet tudni, hogy mikor szabad a csók?

Még szüleink, nagyszüleink idejében a csókot a fiúk kezdeményezték, sőt udvariasan megkérdezték, hogy “megcsókolhatlak?”, mára ez kiment a divatból. Olyannyira, hogy a kezdeményezés sem mindig a fiúk kezében van, előfordul, hogy nem éppen a kiszemelt fiú, hanem a lány kezdeményezi a csókot.

A legtöbb lánynak egyáltalán nem jön be ha egy fiú udvariaskodik az első csók előtt! Persze ez nem a másik végletet jelenti, hogy szabad egyből lekapni a kiszemeltet!

A legtöbb fiú pedig nem veszi a lapot, ha a lány, már készen állna, szeretne csókot kapni, így előfordul, hogy neki kell kezdeményezni, azonban ebben az esetben is fontos odafigyelni a jelekre!

Íme a biztos jelei annak, hogy elérkezett az idő! Szabad a csók!

Amikor közelebb hajolsz a kiszemeltedhez és ő nem húzódik el és a szemét sem süti le, hanem tartja veled a szemkontaktust, akkor ez azt jelenti, hogy ő is szeretné. Vagyis felkészült arra, hogy most csók következik! Ezek után – fontos, hogy – lassan még közelebb hajolj hozzá, és ha akkor sem húzódik el, akkor nincs más hátra, mint megcsókolni! Persze a legjobb, ha ezt akkor “teszteled”, amikor kettesben vagytok.

Ezeken kívül is akad olyan jel, ami arra utal, hogy már szeretne a partnered csókolózni. Ezek közé tartozik az, amikor:

  • az ajkadat bámulja
  • a csókolózásról beszél
  • többször, apró mozdulatokat tesz feléd, hogy hozzád érhessen
  • amikor hirtelen megáll és rád néz
  • amikor hazakísér és nem akar távozni
  • amikor hazakíséred és ő a kulcsával babrál
  • még olyan is előfordul, hogy célzottan megkínál rágóval 🙂

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta