Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Honnan tudod, hogy valaki ki fog pletykálni a hátad mögött?

Honnan tudod, hogy valaki ki fog pletykálni a hátad mögött?

Meg kell válogatni, hogy kire bízod a legféltettebb titkaidat. Lehet, hogy pont az osztály legpletykásabb tagjának mondasz el valamit, amit egy óra múlva már mindenki tudni fog. Előzd meg!

Én is hajlamos voltam megbízni olyanokban, akikben nem kellett volna. Elmondtam egy titkot bizalmasan, amit az összes közös ismerősünk másnap már tudott. Hogy ti ezt a hibát ne kövessétek el, felsorolok pár dolgot, amiből tudhatod, hogy be kell csukni a szádat.

Aki próbál barátkozni, de nehezen illeszkedik be.

Ha van olyan osztálytársad, aki nagyon szeretne jóban lenni a többiekkel, de valamiért nem tud, vele nagyon kell vigyázni. Ugyanis mi lehetne nagyobb beszédtéma egy pletykánál? Ne mondj neki olyat, amit nem szeretnél később visszahallani mástól.

Aki már máskor is fecsegett.

Ha elmondtál egy titkot valakinek és ő nem tartotta a száját, az egyértelmű jel arra, hogy nem a barátod és máskor sem fog erre vigyázni. A bizalmadat elvesztette, ne is gondold azt, hogy megváltozott. Semmi olyat ne ossz meg vele, amit csak a legeslegjobb barátaiddal szoktál.

Aki neked is pletykál másokról.

Gondolod, hogy pont ő lesz az, aki a te titkaidat nem adja tovább másnak? Aki pletykás, az pletykás. Ne is várj tőle többet.

Azonban, ha nagyon jó barátok vagytok már régóta olyannal, aki szeret pletykálni, elképzelhető, hogy a te titkodat nem adja tovább senkinek. Ha erről megbizonyosodtál, akkor nyugodtan oszd meg vele a problémáidat.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share