Hova ne menjünk első randira?

Rovat

Megosztás

Haha. Még az ideális randihelyszínt is nehéz kitalálni, nem hogy azt, hogy hova ne menjünk semmiképp először. Azért egy-két tippem van, amit jobb elkerülni, ha valóban meg akartok ismerkedni.

Nem a helyszín kiválasztása az egyetlen nehéz dolog az első randikban. Sok a kérdés, mit vegyünk fel, miről beszélgessünk és miről ne, hogy illendő viselkedni. Hogy egy kisebb tervet levegyek a vállatokról, megválaszolom a címben szereplő kérdést.

Mozi, színház
Szerintem nem nagyon kell magyarázni. Az első időszakban az a lényeg, hogy minél többet beszélgessen a két fél. Itt nem tudtok. Kivéve, ha utána is még együtt vagytok, ki tudjátok tárgyalni a filmet/előadást, de akkor is, inkább egy kávézót vagy parkot javasolnék. Ezeket hagyjátok későbbre, amikor már jártok. Arról nem is beszélve, hogyha különböző témájú darabokat szerettek, össze is vitatkozhattok, ami nem a legszerencsésebb kezdés.

Drága helyek
Persze, néha belefér több tízezret elkölteni ebédre, koncertre, fesztiválra, akármilyen belépőre, de ne az első randin ejtsétek meg. Lehet, hogy össze se jön, akkor többet buktok rajta, mint nyertek.

Olyan hely, amit valamelyikőtök nem szeret
Ha az egyikőtök nagyon önfeláldozó, akkor simán beleegyezik abba, hogy elmenjetek az egyik állatos kávézóba, miközben utálja a macskákat, vagy nincs oda a termálvízért, de nem veti el a strandolás ötletét. Szóval lehet, hogy te azt érzed, találtál egy hozzád illő párt, miközben ő csak az elején ilyen lelkes. Később úgyis kiderül, hogy mennyire unta a programot. Ne féljetek mást javasolni!

Valamelyikőtök lakása
Ez a helyszín elég kínos akkor, ha egyikőtök nem akar egyből ágyba bújni, a másik meg számít rá. Hiszen mi másért hívja át magához valaki a randipartnerét? Persze, ki lehet hátrálni, de akkor se tanácsos odaszervezni. Majd a későbbiekben rengetek időtök lesz az olyan dolgokra.

Ahogy említettem, egy park vagy egy kávézó tökéletes. De helyettesíthetitek egy tóparti sétával vagy pizzázással. Beszéljétek meg, ki mit szeret, és csak lazán!

Írta: Czár Fruzsina

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,176RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta