A Mary Popkids aranytorkú énekesnője a színpadon dolgozza le a kilókat

Rovat

Megosztás

Megkérdeztük az eklektikus (bluesos, soulos, funkys, elektronikus) indiepopot játszó Mary Popkids énekesnőjét Herrer Sárát, hogyan tartja formában magát. A sok fellépésnek köszönhetően nem kell izgulnia fölös kilók miatt.

  • A mozgás, sport mennyire van jelen az életedben?

Időhiány miatt elősorban a színpadon próbálok kilókat ledolgozni, de ha van lehetőségem eljárok mozogni. Mostanában döntöttem el, hogy be szeretném építeni a rendszeres sportot az életembe, úgyhogy remélem ez sikerül is. Azért csodákat nem fogok művelni, hiszen még nem érzem magam elég felkészültnek ahhoz, hogy reggelente ezért korábban felkeljek.

  • Mi az, amit kipróbálnál?

Egyenlőre egy egyszerű fitness óra is megteszi, de korábban kipróbáltam a falmászást is. Amennyire féltem a magasságtól az elején, annyira izgalmas élmény volt. Szóval benne vagyok minden jóban, csak hozzá kell szoktatni magamat a rendszeresség gondolatához.

Herrer Sára

Sári nem mellesleg színészi karrierjével is büszkélkedhet. A filmvásznon a Sorstalanság című filmben csillogtatta meg először filmszínészi képességét. Az Életképek című sorozatban hat évadon keresztül játszotta Hegyi Barbara lányát, amely az M1-es csatornáján futott. Reklámfilmekben és videoklipekben is láthatjuk.

 

https://www.youtube.com/watch?v=eAd4OLxFqDM

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,157RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta