Ezt nézed:  / Zene / Idén is lesz Vígmajális – infok, programok

Idén is lesz Vígmajális – infok, programok

“Ünnepeljük együtt május 1-jén a Vígszínház születésnapját! Akárcsak az eddigi években, idén se lesz másként: rendhagyó programokkal és izgalmas meglepetésekkel várjuk barátainkat. ” – áll a meghívóban- írja a www.zene.hu.

15 órától a vígszínházi kisfilmek premiere, és A Grund – vígszínházi fiúzenekar bemutatkozó koncertje mellett számos meglepetéssel készülnek a társulat művészei.

Mi történik akkor, ha a filmesek beszabadulnak a színházba? Nem csak a kulisszák mögé látnak, hanem izgalmas sztorikat is találnak! Nagy fába vágtuk a fejszénket, kisfilmeket készítettünk. A rendhagyó sorozat 7 epizódja a színészek és a színházi dolgozók örömeit és kínlódásait tárja elénk, görbe tükrön keresztül. A rendező Hartung Attila, a producer Eszenyi Enikő.

Megalakult és a VígMajálison lép fel először A Grund – vígszínházi fiúzenekar! A zenekar tagjai: Wunderlich József, Zoltán Áron, Ember Márk, Medveczky Balázs, Fesztbaum Béla. Dalok élőben A Pál utcai fiúkból és sok egyéb meglepetés! 

“Ezen a napon a nagy titokra is fény derül, azt is megtudhatja, milyen előadásokkal várjuk Önt a 122. évadunkban. Ne feledje: a délután folyamán 5% kedvezménnyel lehet megvásárolni a következő évadra szóló bérletet, 10%-kal olcsóbban pedig előadásainkra válthat jegyeket. Azoknak sem kell elkeseredni, akik nem tudnak május 1-jén Budapestre utazni, a Víg hivatalos Facebook-oldalán 15 órától élőben követhetik majd a társulat különleges műsorát.” – tették hozzá.

A belépés díjtalan!

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share