Ezt nézed:  / Hírek / Utazás / Idén mindenki a szabadban akar jógázni! De hol van erre lehetőség?

Idén mindenki a szabadban akar jógázni! De hol van erre lehetőség?

Te próbáltad már a jógát? Unalmasnak tűnik, és inkább a stúdió közelébe sem mész? Első alkalommal pontosan ez történt velem is.

Vannak dolgok, amiknek több esélyt kell adni, mint a kötelező olvasmányoknak. 🙂 Első alkalommal halálra untam magam. Dinamikus személyiség lévén gondoltam, ez a mozgásforma nálam az ingerküszöböt sem éri el, a meditációnak pedig már esélye sincs.

borzalmas-burak-2

De újra megpróbáltam és láss csodát, az alaptanfolyam óta teljesen leszoktam a magnézium szinte megszállott szedéséről! Azóta szinte fát lehet vágni a hátamon, és mondhatom, hogy sokkal jobb így az élet.

allyoucanmove_hirek_pt6p3gym4d

Nyáron ráadásul be se kell költöznöd egy zsúfolt terembe, és kifizetned egy rahedli pénzt, hanem irány a természet lágy öle! Fogj egy jógamatracot, és vonulj ki a többi épülésre vágyó társaddal a Margitszigetre. Rengetegen hirdetnek közös, olykor még levezető piknikkel is egybekötött szabadtéri jógázást a közösségi portálokon. A jó időben mindenki úgyis a szabadban szereti tölteni az idejét, sportolni is nagyon jó a friss levegőn.

happy-dog

 

Jóga a szabadban
Jobb kint, mint bent Fiona? 🙂

 

kép: mozdulat.network.huallyoucanmove.huwww.comedycentral.huwetnosesdogtreats.wordpress.com

 

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share