Idén nyáron meghódítja a Balatont Krúbi, visszatért a rapper!

Rovat

Megosztás

Először metál stílus, majd rap karrier, Horváth Krisztián tarolt az interneten Nehézlábérzés című dalával, most pedig a nyakába veszi az országot, indul a koncertezés!

Krúbi első albuma a Nehézlábérzés címet viseli, ami 2018. május 18-án jelent meg az Universal Music Kft. Hungary kiadásában. A stúdióalbum hatalmas jelképévé vált a dalból jól ismert banán, amit néhány fellépése során magával is visz. Önálló dala az ismert tehetségkutatóról szól, amit végül meg is nyert, a Spontán Kikeltető Rap, valamint egy Disney mese dallamára szerzett mű, a Getszifürdő névre keresztelt zene, és a Grúbi (hasonmás) által előadott 2019. augusztus 16-án megjelent xd című zeneszám.

Krúbi a nr.UNO turnét 2019. október 4-én jelentette be hivatalos Instagram oldalán, később a nagy érdeklődésre való tekintettel Győrben, Debrecenben és Budapesten is visszatért másnap is koncertezni. Most folytatja útját, ugyanis idén nyáron visszatért! 2021.július 17-én a Bëlga-val ad közös koncertet Balatonvilágoson, a rendezvény szombaton este 20 órától lesz majd látható. Ami az aznapi programlistát illeti:

Kapunyitás: 15:00
Korhatár: –

15.00 Aliga Daytime Lounge with DJ Roberto
18.00 KEZDÜNK! w/ DJ
20.30 Krúbi
22.00 Belga
23.30 AfterParty w/ DJ

Zárás: 04,00

A BalatonParton strandolhatsz, előtte-utána zuhanyozhatsz, leadhatod a csomagodat a csomagmegőrzőbe, feltöltheted a telefonodat az arra kijelölt ponton, napozhatsz a kényelmes nyugágyakon, jókat ehetsz és ihatsz, meghallgathatod a kedvenc előadóidat és szemügyre veheted a legklasszabb műalko

tásokat az ART helyszíneken.

Kel lennél több?

Főkép: Facebook

Képek: Instagram; Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta