Rózsaszín miniruhában Opitz Barbi, aki olyan szexin táncol, mint még soha!

Rovat

Megosztás

Változz meg, vagy tűnj el az életemből, avagy ne légy féltékeny, a szívem csak a tiéd, üzeni Herceg és Opitz Barbi legújabb közös videoklipje, melyben vad táncot lejt a fiatal énekesnő!

A kirívó öltözködésével, a TikTokos táncaival férfiak ezreit hódítja az interneten Opitz Barbi, aki összeállt Missh és Herceggel egy videoklip erejéig. Az eredetileg sonkádi lány szülei uborkatermesztéssel foglalkoznak, mondhatni, elég nagy a kontraszt a nagyvárosi élethez képest. A 2016-os X-Faktor győztese azóta is ontja magából a dalokat, legnézettebb zeneszáma a Végem, melyet már harmincegymillióan láttak a YouTube-on! Hasonló sikereket ért el a Háborgó mélység, melyben Buraival közösen taglalták, milyen fájdalmas is tud lenni egy szakítás.

„Tegyük ezt rendbe, szemtől szemben! Na, ne tedd itt nekem a Barbi babát!”

A Barbibaba című legújabb közös szerzemény alig egy napja jelent meg, de máris a felkapottak listáját vezeti a YouTube-on! Szó szerint igazi szőke bombázót alakít a hazai énekesnő a pink rucival, a magassarkú cipővel és az erős árnyalatú rúzzsal. A történet önmagáért beszél: Herceget munkájából adódóan nagyon sok csinos hölgy veszi körül, amit Barbi rossz szemmel néz, s emiatt örökös a vita kettőjük között. A klipbéli vágóképek is abszolút beleillenek a koncepcióba Barbi mérges tekintetével, lágy, de ugyanakkor szexi táncával és Herceg kék szettje, mintha csak a tipikus ken baba és párja jelenne meg a videóban.

A klipet Dégen forgatták a Festetics Kastélynál, mely gyönyörű parkja klasszikusan illik a sztoriba a fehér ló kíséretében. Missh is megmutatja rap tudását, a videó felénél beugrik egy pár jelenet erejéig az ébenfekete háttérrel, amiben egy hatalmas motoron igencsak szexi hölgyet láthatunk!

Ezt olvastad már?

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta