Ezt nézed:  / Hírek / PR / Így érezte magát Eszti a Rauch reklámfilm forgatásán

Így érezte magát Eszti a Rauch reklámfilm forgatásán

Színezd ki a világot! – hangzik a megújult Rauch Mytea jegesteák szlogenje, melyben Eszti, a Középsuli sorozat egyik legszínesebb egyénisége is szerepet kapott!

Te hogyan tekintesz a világra? A Rauch Mytea jegesteák garantálják, hogy sokkal színesebben és vidámabban lásd az életet! Ezt az érezést erősíti bennünk legújabb reklámfilmjük is, melyben a Középsuli sorozat Esztije is szerepet kapott. Megkérdeztük tőle, milyen volt a forgatás, hogyan érezte magát.

A forgatáson mindenki nagyon kedves volt velem. Ahogy megérkeztünk, a fodrász és a sminkes egyből rám vetették magukat, hogy dolgozhassanak a külsőmön. Rettenet aranyosak voltak, kikérték a véleményemet is, hogy nekem tetszik-e a hajam és a sminkem úgy, ahogyan ők elkészítették. A fodrász srácnak különösen tetszett a nem éppen megszokott hajam, nagyon segítőkészen minden pillanatban megigazgatta. A ruhaválasztás miatt a végeredmény először furcsa volt, mert nem épp olyan ruhákat kellett felvennem, amik az én stílusomat képviselik, de hát ez is hozzátartozik a színészethez, nem?

A többi szereplővel teljes mértékben megvolt az összhang köztünk, jó kedvűen, beszélgetősen készültünk a forgatásra. A kezdőjelenetben kaptam szerepet, összehívom a srácokat, hogy hallgassuk együtt a suliban játszó bandát. A többiek odasereglenek és táncolnak felhőtlen jó kedvvel a zenére. A reklám célja egyébként az is, hogy átadja a Rauch Mytea jegesteák által képviselt vidám, pozitív világszemléletű életérzést, melyet a reklámban elhelyezett a képi effektek erősítenek.

Összességében mindenkivel nagyon jó volt együtt dolgozni. Soha nem gondoltam, hogy egyszer egy Rauch reklámban tűnök majd fel, nagyon örültem a felkérésnek. 
Mindig nagyon szerettem a teáikat, főleg a barackos volt a kedvencem, de az újak közül a zöld teás az, ami a mindenem lett. Rögtön a forgatáson beleszerettem és kisajátítottam egyet”

– nyilatkozta nekünk Eszti.

A Rauch Mytea jegesteák kínálata a hagyományos barack, citrom és zöld tea ízek mellett dinnyés ízzel is bővült, mely biztosan a nyár nagy kedvence lesz. A címkék egyediek, különböző angol nyelvű, de könnyen érthető feliratok találhatók rajtuk, mint például My superhero, My best friend, My first love, Be My endless summer.

A Rauch 1919-es alapítása óta bizonyítja, hogy ilyen sok éven keresztül is fenn lehet maradni, sőt Európa vezető gyümölcslé gyártó vállalkozásának lenni. Sikerük kulcsa a számtalan motivált munkatárs és a magas minőségre való folyamatos törekvés mellett a megújulásra való képesség. Erről tanúskodnak a Rauch Mytea jegesteák, melyek nemcsak finomak, hanem valódi élményt is nyújtanak.

Íme, a klip!

 

A Rauch MyTea pezsdítő, lendületet adó frissességét illusztrálva a reklám film egy olyan világot mutat be, ahol a hétköznapok egy csapásra színesebbé, vidámabbá és érdekesebbé válnak. A termék csomagolásából kiindulva a színek és a rajzok dinamikus kombinációja izgalmasabbá, játékosabbá varázsolja a mindennapokat, ezzel is kommunikálva, hogy a márka ereje a sokszínűségében lakozik.

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share