Így indul a Hip Hop hétvége a Monyo Land-ban!

Rovat

Megosztás

Megannyi koncert és nevetés otthona idén a Monyo Land, többek között a Hiphop fesztivál érkezik hamarosan, szuper hazai fellépőket láthatsz majd, részleteket itt olvashatsz!

Mit csinálhat a magunkfajta a nyáron fővárosunk közepén, ha van egy üres hétvégéje? Indul a hiphop fesztivál! Nagyon sokan szeretik ezt a műfajt, mondhatnánk, ez ma a városi folklór, bár hogy fognak-e évszázadok múlva néprajzkutatók járni házról házra a régi rímeket keresve, még nem tudni.  Komolyra fordítva a szót, komoly lineupraktunk következik csak nektek: Stereo Kollektiv, Mulató Aztékok, Ketioz, Saiid, 6363, Sör és Fű, Slow Village, Killakikitt.

Azahriah debütáló koncertjének adott otthont a lila épület, melyre pár nap leforgása alatt el is fogytak a jegyek! A fiatal tehetség azóta meg sem áll, sorra adja ki új dalait, legutóbbi az El Barto szintén a felkapottak között, akárcsak a Mind1 című sláger, melyet már több, mint 5 millióan láttak a YouTube-on, és ki tudja, hol áll meg a mutató!

Részletek

2021. július 16., péntek 17:00 –
2021. július 18., vasárnap 01:00

MONYO Land

1103 Budapest, Gyömrői út 148

Hiphop fesztiválunk fellépői – első nap: Saiid, Ketioz, Stereo Kollektiv, Mulató Aztékok. Második nap: 6363, Slow Village, Sör És Fű, Killakikitt.

Ezt olvastad már?

Főkép: Facebook

Kép: Monyoland

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta