Íme az ítélet, Berki börtönbe megy?!

Rovat

Megosztás

Két év börtönre ítélte a bíróság Berki Krisztiánt! A celeb ellen azután indult eljárás, hogy Budapesten egy BKV busz előtt indokolatlanul hatalmasat fékezett, így a sofőr már nem tudta elkerülni az ütközést, és hátulról belerohant Berki autójába. Na de mi lett a folytatás?

A büntetőeljárás miatt indult per börtönt eredményezett, ám tette ellenére mégsem kell börtönbe mennie egyenlőre, ugyanis az ítéletet a bíróság felfüggesztette négy évre. Az ütközéstől többen is megsérültek, az ülő utasok közül volt, aki a földre esett, mások az előttük lévő kapaszkodórudakban ütötték meg magukat, még Mazsi is megütötte magát Krisztián mellett!

Az ügyészség közúti veszélyeztetés, valamint nagyobb és jelentős kárt okozó rongálás miatt vádat emelt a celeb ellen. A vádiratban indítványozták: beismerés esetén Berkit a bíróság ítélje 2 év 6 hónap börtönre. Celebünk azonban abszolút nem tartotta magát bűnösnek, ezért tárgyalássorozat indult ellene. Mi lesz a vége, egyenlőre nem tudni, egy biztos, Pamela még az ítélet előtt kikelt magából Instagramon, ez már csak hab a tortán!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta