Így járatta le magát a fiúknál a 15 éves Polla!

Rovat

Megosztás

Kocka has, baba arc és stílusos egyéniség jellemzi kedvelt influencerünket, ennek ellenére még őt is elérte a tipikus cikis pasizás, melyet legújabb videójában oszt meg követőivel! Betekintést nyerünk a kis tinédzser Polla gimis szerelmi életébe, hogyan is került cikibbnél cikibb helyzetekbe a középsuliban?!

Kedvenc youtuberünk elmondása szerint nagyon szereti gondolatait papírra vetni a mai napig, éppen ebből született meg a 2015-16-os iskolás Polla naplója, amiből kiderül, milyen gáz szituációkba keveredett, ha pasizásról volt szó!

„Az egész gimis korszakom arról szólt, hogy hirtelen mindig szerelmes voltam.”

Az akkori romantikus regények és anime-k meghozták hatásukat, ugyanis a hajdani tinilány már tizenéves korában nagyon szeretett írni, még ő maga is megdöbbent, milyen jól ki tudta fejezni szerelmetes érzéseit! A videóban hallunk vicces sztorikat egy gimis srácról, akibe Polla fülig belezúgott, éppen ezért a csinos öltözködésen át egészen a kemény edzésig mindent IS próbált bevetni, hogy lehengerelje a srácot! Úgy érezte, csak akkor lehet igazán boldog, ha a NAGY Ő mellette van, persze mai fejjel már úgy látja, nincs szükség másra ahhoz, hogy egyedül megálljon a lábán!

„Fáj, nagyon fáj, bánom, hogy nem tudtam elég jó lenni és nem tudtam őt megtartani.”

Gyermekkori sérelmek, viccesnek tűnő lelki bántalmak – Nehéz elhinnünk, de celebeknek is lehetett önbizalomhiányos korszakuk, Polla esetében ezt az osztálytársai mindennapos lelki terrorizálása jelentette, többek között ezért is vezetett naplót, akárcsak egy terápia, mely jó alapja volt a pszichológus óráin. Megtudhatjuk, bizony egy szakítás alkalmával ő is fél az újtól, hiszen a változást sokan negatív történésként fogjuk fel, pedig lássuk be, minden életbeli történet végén ott lapul az új kezdet! Te elmered hagyni a nem elég jó biztos pontot egy új, sokkal jobb bizonytalanért?

Hogy mi lesz a történet folytatása? Nem tudni, hiszen mégcsak a NAGY Ő bevezető sztoriját hallhattuk, de úgy érzem, lesznek itt még necces szituk!

Te mit üzennél a 15 éves énednek?

Főkép: Facebook

Képek: Facebook, YouTube

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,165RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta