Így kell igazán boldognak lenni, tanulható? Random Trip klippremier!

Rovat

Megosztás

Gyere, felejtsük el a szomorú pillanatokat, tanuljunk meg igazán boldognak lenni, mert lehetséges! 2 lélek, egy élet, gyönyörű, kék az ég, zöld a fű, vár a rét, üzeni Bagossy közreműködésével a legújabb Random Trip szerzemény!

A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizatív koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene feltörekvő és neves szereplői egyaránt megfordulnak keddenként a budapesti A38 Hajón. A 2008-2009 fordulóján induló, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már a legnagyobb hazai fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is állandó vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok és hazai zenészlegendák. A koncertsorozat vezéregyéniségei Delov Jávor dobos, valamint DJ Q-Cee, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél.

A projekt egyik elsődleges célja az underground és mainstream előadók összehozása pl. olyan zenekarokból, mint az Ivan & The Parazol, Punnany Massif, Konyha, Margaret Island, Halott Pénz, Supernem, Kéknyúl, Irie Maffia, Quimby stb. Külföldi fellépőket tekintve olyan nagynevű előadók is megfordultak már a Random Trip színpadán, mint az Jamiroquai, Incognito, DUB FX, a Count Basic, Amy Winehouse, Aloe Blacc, The Freestylers, Dub Pistols, Groove Armada és a Basement Jaxx énekesei, vokalistái, zenészei.

A boldogság igenis tanulható, ha azokra a dolgokra koncentrálunk, melyek bár apróságnak tűnnek, mégis feldobják a napunkat, üzeni a legújabb videoklip, melyben közreműködött többek között Pásztor Anna, Bagossy, Mező Misi A Margaret Island és Szebényi Dani is. A szerzemény koncepciója abszolút beleillik a dalszövegbe, hiszen a zöld, füves táj, a baba kék égbolt látványa igazán a boldog, szabad perceket idézik meg.

A dal leghamarabb augusztus 24-én hallható majd a Budapest Parkban, ahol találkozhattok a fellépők többségével és még oly sok előadóval, ha feldobnátok egy kicsit még a nyár végét, ráadásul mostmár hivatalosan is #MASZKNÉLKÜL!

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta