Íme a A KS-szereplők legcikisebb nyári sztorija!

Rovat

Megosztás

Mitől égett Peisza bőre Batman formájúra? Hogyan NEM sikerült becsajoznia Hajasnak? Íme a srácok legcikibb sztorijai a tavalyi nyárról!

Tudjuk, ha érkezik a hőség, akkor elszabadul a pokol! Mindenki áramlik a szabadba, ahol megannyi koncert, fesztivál, egyszóval jobbnál jobb élmények várnak ránk! Ám nem mindenkinek sültek el jól a dolgai azon a bizonyos nyáron, Peisza rommá égett, Hajas pedig megpróbált becsajozni, persze a sztori nem jól sült el, állítása szerint alig tudott megszólalni szégyenében, na de mi történt?

Peisza igazi sportember, imádja a focit! Elmesélte nekünk, tavaly nyáron bejutottak a strandfoci diákolimpia országos döntőjébe. Azt hitte, szuper kaland lesz a siófoki utazás, ám a végén azt kívánta, bárcsak el se ment volna!

„Batman alakú barnulásom lett!”

„Tudni kell hogy elég fehér bőrű vagyok, ennek ellenére valamiért úgy döntöttem, én kenem be a saját hátam, hiba volt.”

Peisza próbálkozott a kenegetéssel, ám nem sikerült túl jól, miután össze-vissza, csak itt-ott érte a naptej, a tükörbe nézve a hátán már csak Batman formája köszönt vissza, ami nem éppen a legcsábítóbb egy siófoki Plázson!

Hajas sem járt jobban azon a nyáron, elmondása szerint ilyen cikis csajozós élménye, mint akkor, soha nem történt!

„A barátokkal lementünk egy közeli falunapra szórakozni kicsit, ám sajnos eléggé máshogy alakult, mint ahogy azt elképzeltük!”

Azért képzeljük el a szituációt: Az elfogyasztott kb 2 deci alkoholmentes sör után olyan bátorságra tett szert, hogy egy, a barátai által kiválasztott lányt megpróbált elhívni egy italra, aki sajnos erre nemmel válaszolt, Hajas pedig szégyenében alig tudta, merre induljon.

„Na de a történet tetőpontja másnap volt.”

Dél körül, mikor Hajas éppen ebédelt, édesanyja szólt, hogy gyorsan nyisson ajtót a rokonoknak, sokat utaztak és ne keljen ennyit várniuk az ajtóban. Nem szeretném folytatni, ki állt az ajtó mögött a szüleivel…

Tanulság: Mindig légy előrelátó, ne keseredj el, ha valami balul sül el, az élet úgyis felülír mindent!

Ezt olvastad már?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta