Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / PR / Így kell udvarolni egy lánynak?!

Így kell udvarolni egy lánynak?!

Az elmúlt századokhoz képest mára átalakultak az udvarlási szokások. Ami általános és elfogadott volt régen, vagy éppen trendnek számított még a 20. században, arra már nagy ívben legyint mindenki, szerencsére azért akadnak olyan szokások is, amik közül néhány át tudott kúszni a 21. századba, miközben újabbak alakultak ki!

Ismerkedés: ma már elég, ha kideríted valahogy a kiszemelted nevét. Nem kell kopogtatni a szülői ház ajtaján és kikérni, még csak le sem szólítanod az utcán, amihez első alkalommal (elismerjük!) nagy bátorság kell. Elég, ha ráírsz valamelyik közösségi média platformon, és már kezdődhet is az ismerkedés. Sőt! Gyakori manapság, hogy a lányok kezdeményeznek!

Divatos mai is: ha erőt merítesz, és megszólítod!

Újabb szokás: a lányoké a terep.

Érintés/csók: hogyan is kerüljön rá sor? Míg régen nagy gesztusokkal hozták egy lány tudomására az értékeit, – belsőt és külsőt egyaránt, – és a bókokat követően kerülhettek közelebb egymáshoz a párok, addig ma már hangulatjeleket küldenek, és a legkiszámíthatatlanabb pillanatban próbálnak összehozni egy kézfogást vagy egy csókot! Ez a bocs, véletlen volt…típusú érintés vagy csók csúnya következményekkel is járhat! Plusz nincs ideje rákészülni a lánynak, és ezért lehet, hogy inkább kiábrándító lesz, mint költői.

Divatos mai is: ha alapozással kezded!

Újabb szokás: véletlenség, akár egyből a lecsóba.

Változik a világ, éppen ezért a szokások sem állandóak! Persze senki nem lát a jövőbe, vajon milyen lesz a divat? Vagy éppen mi marad állandó?

A legutóbbi Középsuli epizódban Barbi elbeszélgetett Tibivel arról, hogyan is kell manapság udvarolni egy lánynak. A videóból kiderül, mit fogadott meg Tibi a tanácsok közül, ahogyan az is, hogyan sikerült a randija Dominikával!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share