Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / TOP 6 halloweeni dekoráció

TOP 6 halloweeni dekoráció

Bizonyára te is szeretsz halloweenre készülődni, mint mindenki. Hiszen ez az ősz egyik legjobb időszaka és sokan kiélhetik kreativitásukat a halloweeni dekorációkat illetően. Most mutatunk néhány ötletet, amit el is leshetsz, ha éppen díszítés előtt állsz!

Már többször mutattunk halloweeni dekorációkat, azonban most olyan ötleteket hoztunk, amivel még nem igazán találkozhattál és könnyen elkészítheted magadnak akár otthon! Lássuk is őket!

TOP6 – Tökfejű szemeteszsák

Fotó: UnnepekAruhaza

Szemeteszsákból halloweeni dekoráció? Létezik! A kicsit lustábbak is örülni fognak ennek az ötletnek, hiszen nem kell hozzá más, mint egy narancssárga szemeteszsák és egy fekete vastag ragasztószalag. Nagyon hamar elkészül, mégis látványos elem! Mindenképp próbáld ki!

TOP5 – Trükkös flakonok

Fotó: NLC

Talán a még egyszerűbb és még olcsóbb megoldása a dekoráció bővítésének ez a néhány tréfás flakon. Nincs másra szükséged, mint használt fehér vagy átlátszó flakonokra és gyertyára vagy egyszerű égősorra, illetve egy fekete filctollra. Pingáld ki az üres flakonjaid kedved szerint és világítsd be őket! Hidd el, nagyon látványos eleme lesz a szobádnak!

TOP4 – Tökfejes befőttes üveg

Fotó: Kreativpercek

Halloweeni mécsestartók használt befőttes üvegekből? Miért is ne? Hát nem néz ki káprázatosan? Elkészítése egyszerű és nem túl drága.

Amikre szükséged lesz:

  • 3 rétegű szalvéta 2 alsó rétege
  • akrilfestékek
  • szaténszalag
  • befőttes üveg
  • decoupage ragasztó
  • ecsetek
  • ragasztó pisztoly

Így készítsd: 3 rétegű szalvéta 2 alsó rétegével fedd le az üvegeket decoupage ragasztó segítségével, majd akrilfestékkel lazán fesd le!

TOP3 – Szellemfüzér

Fotó: Otthonokesmegoldasok

Égősorból készített szellemfüzért akár te is készíthetsz otthon saját kezűleg. Nincs másra szükséged, mint egy égősorra, néhány fehér anyagdarabra, ollóra, fekete filctollra és spárgára/szalagra. Még ma láss neki, hogy megadd a hangulatot halloweeni szobádnak!

TOP2 – Kreatív tökök

Fotó: Konyhalal

Nincsenek szabályok! Miért is ne lehetne saját, egyedi tököd, amilyen senki másnak nincs? Bármit használj, ami a kezed ügyébe akad! Akár szalagokkal, gombostűkkel is kidíszítheted a töködet. A lényeg, hogy egyedi legyen! Hidd el, másoknak is tetszeni fog!

TOP1 – Véres gyertyák

Fotó: NLC

A különböző méretű fehér gyertyákkal nem kell mást tenned, mint összevérezni őket. Na, nyilván nem a saját véreddel! Fogj egy piros gyertyát és annak viaszát használd „vérként”. Jól csurgasd rájuk, hogy jó élethűek legyenek! Hidd el, nagyon sokat fog dobni ez a dekorációs elem!

TIPP: A gyertyák alá tegyél papírt, hogy ne fogja össze a „vér” az asztalt!

Ha pedig még nem láttad, nézd meg mindenképpen, Zsani hogyan rendezte be halloweenre a szobáját! Azt is láthatod, milyen sminket készített Dominiknak! Biztosan tetszeni fog!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share