Így készülnek a Középsulisok a karácsonyra

Rovat

Megosztás

Már csak kilencet kell aludni és itt a karácsony! A Középsulisok is gőzerővel készülnek a szeretet ünnepére, ki-ki a maga módján. Egy ajándékvadászó körút és egy fenyőfa mustra között pedig elmesélik, hogyan!

Dominika

Imádom a karácsonyt és már novemberben lázban égek, amikor az első ünnepi dekorációk megjelennek! Ahogy felkerülnek a fényfűzérek, én is nyakamba veszem a várost és meg sem állok addig, amíg mindenkinek meg nem találom a tökéletes ajándékot.

Tibi

A hétköznapjaimban nem sok változást hoz a karácsonyi készülődés. Nem úgy az ajándékvásárlásban! Szeretek mindenkinek egyedi ajándékot adni, mondjuk egy jó könyvet vagy színházjegyet, ezért ilyen tájban rengeteg időt töltök azzal, hogy titokban kinyomozzam, ki mire is vágyik pontosan.

Zsani

Nekem a karácsonyi vásárok adják meg a karácsony igazi hangulatát! A kürtöskalács és forralt bor illata, a fények, a zene, mind olyan varázslatos! Sajnos az utóbbi években elkerül minket a fehér karácsony, pedig hóesésben a legszebb az ünnep.

Olivér

Az utóbbi időben rákaptam a netes vásárlásra, így az idei karácsonyi ajándékokat is online szerzem be. Nekem ez tök jó, mert elkerülöm a tömeget meg a sorban állást és kényelmesen válogathatok mindenkinek ajándékot. A karácsonyi készülődés ezen részétől így lényegében meg is szabadulok, így már csak a szokásos családi nagy bevásárlást kell túlélnem.

Gréti

Nálunk komoly családi hagyományok vannak nem csak szenteste, de a karácsonyt megelőző hetekben is. Nagybevásárlás, lakástakarítás, dekorációkészítés. A legjobban a mézeskalács sütést imádom, az az egyik legmeghittebb program otthon.

Dominik

Leginkább egy jó hosszú semmittevéssel tudom elképzelni az ünnepi hangolódást. Mivel nálunk karácsonytól szilveszterig nagy a jövés-menés a családban, ezért igyekszem az ünnep előtti néhány napot tényleg csak pihenéssel tölteni, jókat enni, meg persze a haverokkal lógni.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,661RajongóLike
179,599KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta