Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Így lepte meg Ed Sheeran a londoni diákokat

Így lepte meg Ed Sheeran a londoni diákokat

Ed Sheeran mindig tartogat meglepetéseket! Ezúttal egy dél-londoni általános iskola diákjait lepte meg a Zoom segítségével úgy, hogy online bejelentkezett a zenei órájukra – számolt be róla a The Sun.

Ed válaszolt a diákok kérdéseire, tanácsokat adott nekik a gitározással kapcsolatban, megtanította őket néhány saját számára, például a Perfect-re, és még személyes információkat is megosztott velük! Többek között mesélt arról is, hogy mennyire nem ment neki a suliban néhány tárgy, sőt, azt is elárulta, hogy ezért sokáig butának érezte magát!

Ti gondoltátok volna ezt?

Nem tudtam megtanulni a matematikát, a tudománnyal foglalkozó tárgyak is nehézséget okoztak, és még az angol is. Azt mondták nekem, hogy ahhoz, hogy sikeres legyek az életben, ezeket meg kell tanulnom – mesélte a zenész a diákoknak.

 

Ed azóta sikeres zenész lett! A zene volt mindig is az, ami boldoggá tette. Apám mindig azt mondta nekem: ,,Ha zenész akarsz lenni, nagyon keményen kell dolgoznod.”

A diákok pedig annak köszönhették az online beszélgetés lehetőségét, hogy Timothy Spoerer, aki tanítja őket, egyben az énekes barátja is.

Főkép: mycelebritylife.co.uk

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share