Valóban hasonlítanak a Középsulisok önmagukra?!

Rovat

Megosztás

Bár a Középsuli sorozat szereplői kitalált karakterek formáznak meg a képernyőn, mégis vannak olyan tulajdonságok, melyek megegyeznek a valódi énjükkel. Ezeket szedtük most össze nektek!

1. Sokan nem tudták valószínűleg, de nemcsak Bende karaktere imádja a filmeket, hanem maga Bende is. A Középsuliban alakított karakter igazából mindenben megegyezik Bendével, azzal a kivétellel, hogy Bende a valóságban nem veszi semmibe a nőket! Mennyit tudtok a Középsuli macsójáról? Töltsétek ki a tesztet, és kiderül!

2. Dominik karaktere egy szerencsétlen, a nőkhöz nem értő, hősszerelmes és valljuk be, kicsit béna karakter. Mégis rengeteg mindenhez ért, hiszen gitározik, bűvészkedik, táncol és ezek a tulajdonságok és képességek Dominik való életéből lett beleépítve a Középsulis karakterébe. Dominik még elárulta azt is, hogy a valóságban kisebb mértékben, de ugyan úgy szerencsétlen a nőkkel!

3. Bármennyire is hihetetlen, Zsaninál szinte semmi nem egyezik meg, egy dolgot leszámítva, ami viszont elég jelentős, hogy az életben is nagyon szeret vásárolni! De egyáltalán nincs oda a plázákért, és nem mond olyan dolgokat, amitől mindenki falra mászik.

4. Bendén kívül, akinek még elég sok tulajdonság egyezik a karakterével és a valósággal, az nem más, mint Olivér. Olivér bármennyire is hihetetlen, ugyanolyan őrült, hangos és olykor-olykor bolond is, mint a valóságban.

5. A végére pedig egy kakukktojás. Tibi az az egyetlen egy, akinek a sorozatbeli karaktere egyáltalán nem egyezik meg a valódi énjével. Konkrétan semmi nem egyezik meg. Se nem olyan nagyon okos, nem is béna, nem szerencsétlen és végképp nem félénk.

Láttátok már a 130. részt, amiben érettségiznek a Középsulisok?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,719RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta