Ezt nézed:  / Környezetvédelem / Így menti meg Leonardo DiCaprio a világot!

Így menti meg Leonardo DiCaprio a világot!

Leonardo DiCaprio többé már nem az a babaarcú tinibálvány, aki hajdan volt. Amellett, hogy azóta számos fajsúlyos szereppel, emlékezetes filmalkotással bizonyította tehetségét, sőt végre egy csillogó aranyszobrocskát is bezsebelt, most még a világ megmentése mellett is elkötelezte magát.

Nem újkeletű dolog, hogy ismert civil szervezetek népszerű hírességeket kérnek fel azért, hogy a sztárok kiálljanak egy-egy jó ügyükért. Ők azok, akik a hírnevükkel képesek milliókat megszólítani és felhívni a figyelmet a gyermekmunka, a családon belüli erőszak borzalmaira, a környezetszennyezés mértékének aggasztó növekedésére vagy a nők jogainak sárba tiprására. Bono, Emma Watson, Angelina Jolie után most Leonardo DiCaprio is úgy döntött, hogy latba veti befolyását és hírnevét. Leo nem kevesebb mellett áll ki, mint a Föld bolygó megmentése mellett és a globális felmelegedés veszélyeire hívja fel a figyelmet. Erre kimondhatatlanul nagy szükség van egy olyan világban, ahol a globális felmelegedést tagadóknak egyre nagyobb csoportja véli úgy, hogy csupán egy világméretű hazugságról van szó!

Leo nem bízta a véletlenre és maradt a filmes eszközöknél. A jó ügy érdekében összefogott a National Geographic-kal és közösen elkészítettek egy filmet, amiben felhívják a figyelmet az egyre aggasztóbb tényekre. A már a youtube-on is elérhető, másfél órás filmben a színész beutazza a világot és mindenhol megmutatja a globális felmelegedés okozta, visszafordíthatatlan károkat. Leo nemcsak utazik, de számos befolyásos, elkötelezett embert is meginterjúvol, válaszok után kutatva, hogyan és miként lehetne megállítani a klímaváltozást. Van-e még remény vagy már elkéstünk? A klímaváltozás már elkezdődött. Csak rajtunk áll, hogy helyre tudjuk-e hozni az elkövetett hibáinkat!

 

Képek: thediplomatartist, youtube

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share