Így mondott köszönetet a 300.000 feliratkozóért a híres youtuber!

Rovat

Megosztás

A legszebb pillanatokkal, a nézők kedvenc videótípusaival és hatalmas köszönettel készült a 300.000-res hétre egyik kedvenc youtuberünk, aki idén 10 éve szórakoztat minket videóival, avagy a furcsa, amcsi kaják háziasszonya, Maris!

Ki ne ismerné a lányt, aki laza stílusával, Díjjjj videóival és furcsa ételkombinációval szórakoztatja a YouTube közönségét?! Régen Sony Vegas tutorialok, zenei témák, ma már párkapcsolati, beszélgetős videók, GamePlayek, vlogok és főzős tartalmak díszítik Maris csatornáját.

Idén 10 éve, hogy feltöltötte első videóját a platformra, mondhatni, szép ajándékot kapott, ugyanis májusban elérte a 300.000 feliratkozót, aminek köszönhetően egy héten belül minden egyes nap dobott ki tartalmat a YouTube-ra.

Kezdődött a legjobb pillanatokkal, folytatódott az egy nap veletek című interaktív beszélgetéssel, majd jöhettek a furcsa, amcsi kajakombók, amiket szintén imádunk, ugye?

Maris nagyon hálás mindazért a sok jóért, amit az elmúlt 10 évben adtak neki feliratkozói, hiszen rengeteg élménnyel, pozitív visszacsatolással és megannyi szórakoztató együtt töltött pillanattal gazdagodott. Kérdem én, hova tovább?

Ezt olvastad már?

Főkép: facebook.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta