Szexi bőrruciban énekel a híres youtuber lány!

Rovat

Megosztás

Híres youtuber, énekesnő és vállalkozó, egyszóval lassan polihisztor lesz egyik kedvenc influencerünk, ugyanis szexi bőrruciban pózol a pergő esőben Inez, aki Raullal készítette legelső slágerét!

Papp Hilda Inez még a 2010-es évek elején kezdett el videókat feltölteni a YouTube-ra, többek között fiatal lányoknak szóló olyan témákban alkotott mint smink, vlog vagy éppen valamilyen challenge, melyek mindegyikét nagyon szerette a közönség! Célcsoportnak a 13-18 éves generáció mondható, akik leginkább érdeklődnek a hasonló videók iránt. Sokáig a mindig boldog és felhőtlen, nevetős csajszit láthattuk a YouTube-on, ám idővel úgy gondolta, miért ne mutatná meg azokat a napokat is, amikor semmi kedve – elmondása szerint – ‘kétszer cukormázba forgatni’ a szavakat. Tudjuk, hogy imádja a smack levest, mindent IS, ami kínai vagy japán kaja, legnézettebb videói közé tartoznak a valamilyen színű kaját ettem 24 órán keresztül tartalmak és végigkísérhettük Rozi kutyusa életét is.

Bemutatta nekünk régi párját, Mátét is, majd beszámolt nekünk arról is, hogyan és miért ért véget a kapcsolatuk. Mára bölcsész diplomát szerzett, határozott, vállalkozó nő lett belőle oldalán egy szerető társsal és egy édes kiskutyussal. Habár videók már csak havonta egyszer jelennek meg a csatornáján, mégis töretlen népszerűségnek örvend, hiszen ma már több mint 300.000 feliratkozószámmal bír!

Mások is felfigyeltek a híres vloggerre, ugyanis 2016-ban az év vloggere, 2016 és 2017-ben a Cosmopolitan közönség kedvence díjat zsebelhette be, ami azóta is gyarapodó táborának köszönhető. Mondhatnánk beauty- és szépségápolás kategóriájú youtubernek, de ő ma már sokkal több ennél, hiszen nemcsak mindennapjaiba, programjaiba, a főzős és takarítós pillanataiba, hanem a zene világába is elkalauzol minket!

Óriási a boldogság, ugyanis május 23-án megjelent legelső önálló dala, melyet Raullal, a magyar rapperrel közösen énekel. Szexi esős jelenetek; a tűz ereje; bőrruci egy fekete magassarkú cipővel; egy tönkrement kapcsolat és a fájdalom érzései abszolút jelen vannak a videoklipben!

„Mentem hozzád közelebb, aztán jött egy üzenet, így okoztál sebeket, nem volt őszínte a szemed!”

A megcsalás, oly sok hazugság, a kiégés érzése, amikor nem érted már az egészet, mert elbeszéltek egymás mellett téma öleli körbe a zenét, hiszen a tűzzel teli viaskodó vágóképek mind-mind ezt tükrözik. Olyan az egész koncepció, mintha egy veszekedés kellős közepébe csöppentünk volna bele, amivel azt gondolom, oly sokan tudunk azonosulni, hiszen egyszer mindenki életében eljön egy hasonló pillanat. A kommentszekcióban sokan a fiatal Demi Lovato-hoz hasonlították a fiatal tehetséget, a dalt nagyon szeretik, teljesen pozitív lett a visszacsatolás!

Várható-e a továbbiakban még több dal vagy közös szerzemény, nem tudni, egy biztos, az új irány nagyon jól áll Ineznek, nem lenne meglepetés, ha több stílusban is kipróbálná magát a közeljövőben!

Főkép: facebook.com

Kép: instagram.com

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta